StaraStaraczkaNew
Fanka BB :)
Ok, czyli za 3 tyg mogę iść. DziękiMoim zdaniem po zakończeniu 10 tyg, czyli od 10+0.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ok, czyli za 3 tyg mogę iść. DziękiMoim zdaniem po zakończeniu 10 tyg, czyli od 10+0.
Tak od 10 i 0 ale polecam poczekać jeszcze z tydzień lub dwa. Żeby później nie musieć powtarzać wrazie coGłupie pytanie - jak Sanco się robi od 10 tygodnia to znaczy, że od 9+0 czy od 10+0?
10+0 napewnoGłupie pytanie - jak Sanco się robi od 10 tygodnia to znaczy, że od 9+0 czy od 10+0?
Biedna. Ja dziś rano prawie zwymiotowałam przez kaszel x) nie wyobrażam sobie wymiotować tak cały dzień to by się u mnie napewno skończyło krwotokiem i ciągłym leżeniemJa znów przytulanki z WC. Od dzisiaj zwiększam dawkę Xonvea i do 2 tabletek wieczorem dokładam jedną w obiad. Jak to nie pomoże to mam też dołożyć jedną rano. Czyli max 4 dziennie. Zbankrutuje.
OczywiścieCzy tam się leje bezalkoholowe?![]()
Ja też jestem na 3 tabletkach i od kilku dni mam nadzieję, że słabiej działają . Potrafi mnie zemdlić tak , że jestem o krok od wymiotów , ale jednak od 25.12 nie wymiotowałamJa znów przytulanki z WC. Od dzisiaj zwiększam dawkę Xonvea i do 2 tabletek wieczorem dokładam jedną w obiad. Jak to nie pomoże to mam też dołożyć jedną rano. Czyli max 4 dziennie. Zbankrutuje.
Zapomniałaś o ciążowych humorkach. Połowa by płakała, Durga połowa by się biłaJakby nas tak zebrać do kupy, to byłby "sylwester marzeń"połowa wymiotuje na widok przekąsek, wszystkie piją tylko alko 0%, bolą nas kręgosłupy i cycki, przetłuszczają się włosy, toaleta wiecznie zajęta bo każda chce siku, większość zamiast w sukienkach to przyszła w dresach.... i robimy zakłady, która dotrwa do północy
![]()
HahhahahhahahhahahaZapomniałaś o ciążowych humorkach. Połowa by płakała, Durga połowa by się biła![]()