Annnna1994
Fanka BB :)
O nie, teraz narobiłaś mi smaka a ja w pracyNo i bawię się już od jakiegoś czasu a końca nie widać człowiek robi ,robi i brak efektów a gdzie tu jeszcze chałupę posprzątać
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O nie, teraz narobiłaś mi smaka a ja w pracyNo i bawię się już od jakiegoś czasu a końca nie widać człowiek robi ,robi i brak efektów a gdzie tu jeszcze chałupę posprzątać
Dziewczyny.. myślałam, że jak przeżyję święta to już z górki.. A tu jutro u nas impreza sylwestrowa, tylko że pojawiły się mdlosci i zmęczenie. Właśnie się popłakałam, bo kupiłam już produkty wszystkie i miałam dzisiaj robić słodkie na jutro, ale się poddałam. Powiedziałam mojemu, że jutro kupię gdzieś ciasto i tyle. Nie jestem w stanie nawet spróbować kremowki żeby nie było odruchu wymiotnego. Totalnie mnie odrzuciło od słodkiego.
Teraz leżę i czuję ten smak, bleeeee. Mam nadzieję, że chociaż konkretne jedzonko uda mi się jutro przygotować, bo jak nie to goście będą głodni.
Za to śnią mi się chipsy...
O panie… a ja byłam dumna z siebie, że przed chwilą wstałam i się ubrałam… to już wyczyn przecież!No i bawię się już od jakiegoś czasu a końca nie widać człowiek robi ,robi i brak efektów a gdzie tu jeszcze chałupę posprzątać
My od wigilii codziennie jakas impreza (w tym dwie u nas ) albo wizyta, myślałam że wczoraj będzie pierwszy dzień bez żadnych odwiedzin, ale były też. Dzisiaj u nas sylwester.Dziewczyny, podziwiam za organizację Sylwestra, mi po organizacji Wigilii już uszami wychodzi udało nam się wymigać od wizyty u znajomych i spędzamy Sylwestra sami z dzieciakami. Dziś wróciliśmy z gór i teraz czas na regenerację, bo w czwartek powrót na 2 dni do pracy ja poprzednich ciążach przytyłam 13 i 15kg, najciężej to przetrwać mi okres ciąży bez ćwiczeń intensywnych i biegania, bo kocham to i biegam na codzien. Ale ciąża zleci szybko
O panie… a ja byłam dumna z siebie, że przed chwilą wstałam i się ubrałam… to już wyczyn przecież!
Tak, mocno mnie muli. Boję się powrotu do pracy w czwartek. Szczególnie jak jeszcze zwiększę dawkę.Kupiłam wczoraj ta bonjeste i zobaczcie... to jest dokładnie to samo tylko dawka inna ale podobnie wychodzi bo jednej bierze się więcej a drugiej mniej @StaraStaraczkaNew masz tez takie zawroty glowy po tym i ciezko Ci się rano dobudzić ?
Ciężka masz pracę ?Tak, mocno mnie muli. Boję się powrotu do pracy w czwartek. Szczególnie jak jeszcze zwiększę dawkę.