reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2025

reklama
Melduję się po wizycie!
Wszystko jest w porządku, 7 tydzień ciąży, zarodek 7mm i słyszałam już serduszko! ❤️❤️❤️ Jestem przeszczęśliwa ❤️🥰🤰🏼 terminu jeszcze nie znam, poznam na kolejnym usg.
Następna wizyta i zakładanie karty ciąży 7 stycznia 😁
Cudownie, oj też już nie mogę się doczekać by usłyszeć serducho, to jest takie super!!!

Napiszecie mi dziewczyny które już były na wizytach kolejne wizyty ?Bedzie mi łatwie wpisać niż szukać w poprzednich wiadomościach
Ja mam kolejną na 08.01
Tak czytam wielkość waszych bobasów na tą chwilę i coś obawiam się że moje znowu będzie z tych większych .
Jak doktorek zobaczył moja gluzkoze 90 jednostek to mówi ograniczyć cuker bo będzie duże dziecko. Panie jak od zawsze mało cukru wcinam to nie ma co ograniczać. Nie wiem skąd ten wynik 😅

Czyli wystarczy podać adres?
Wiesz co, to nie do końca zgodne z prawem chyba. Ja podalam adres bo powiedziałam, że w tym czasie będę miała opiekę nad dzieckiem. Bo na l4 nawet nie można pełnić opieki nad dzieckiem.
Na l4 możesz się przejść *chodzacym*, pójść zrobić zakupy i do apteki. Tyle można.

reklama
Do góry