reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2025

reklama
Maleństwo ma 7,6 mm ,serduszko pięknie bije . Widziałam tym razem jao się rusza . Dostałam mnóstwo badań wraz z krzywa cukrowa już teraz bo miałam spore dzieciaczki wcześniej i ostatnia ciążę z cukrzyca . Więc znowu będzie smacznie 😆 kolejna wizyta za 4 tyg ☺️
Super wieści ❤️ 7,6 to nie takie maleństwo, z dzisiejszych największy 😍

Nie warto tu przyjeżdżać 🤣 wieje w pizdu
A gdzie dokładniez Trójmiasta?
Są produkty od których was odrzuciło ? U mnie z dnia na dzień bez problemu udało się rzucić palenie jak się dowiedziałam o ciąży ,poprostu dziwnie mi papierosy smakowały . Odrzuciło od kawy ( nad tym ubolewam bo lubię kawę :( ) i zauważyłam że rzyga mnie po bardziej tłustych rzeczach . A i co piłam gazowana wodę to teraz mi po niej nie dobrze i dziwnie mi smakuje , jedynie woda niegazowana. A dzisiaj jeszcze herbata be . Ja już coraz mniejszy wybór mam w menu 😆
Nie mam ochoty na słodkie i to by było na tyle, no i caly czas marzę o żurku 🙈

Maleństwo ma 7,6 mm ,serduszko pięknie bije . Widziałam tym razem jao się rusza . Dostałam mnóstwo badań wraz z krzywa cukrowa już teraz bo miałam spore dzieciaczki wcześniej i ostatnia ciążę z cukrzyca . Więc znowu będzie smacznie 😆 kolejna wizyta za 4 tyg ☺️
Po 2 ostatnich krzywych zemdlałam po jakis 5min ale najpierw 🤮 wsztstko 🙈🙈🙈

Witajcie,
U mnie jest jeszcze bardzo wcześnie , ale już zaczyna się u mnie problem ze snem budzę się o 4 i po spaniu🫣
Życzę wam miłego i spokojnego dnia
U nas tak strasznie wieje że wyrwało nam część płotu , pozrywało lampki świąteczne , strach wyjść z domu🫢

reklama
Do góry