Ja chciałam pracować , ale niestety wymioty i nudności 24h/7 trochę mi w tym przeszkadzają . Poza tym pracuje w przychodni co prawda specjalistycznej, a nie poz ale i tak masa ludzi codziennie się tam przewija więc teraz w tym czasie kaszląco-smarkającym wolę nie ryzykować Niby coś w mieszkaniu ogarniam , ale w głowie cały czas tornado myśliUrlop nie pomaga niestety
reklama
NieTakaMałaMi
Aktywna w BB
Tzn dla ciąży normy wg nich to od 0.350 do 4.940?To są normy od nich właśnie dla kobiet w ciąży
StaraStaraczkaNew
Fanka BB :)
Nie wiem, może moj screenshot się nie dołączył to spróbuję jeszcze razTzn dla ciąży normy wg nich to od 0.350 do 4.940?
Załączniki
NieTakaMałaMi
Aktywna w BB
O teraz widzę dziękuję. Uspokoiło mnie to trochę choć dziwnie to liczą
Karolina2495
Dlatego boję się tej pierwszej wizyty...Ja w ogóle nie należę do panikar, ani jakoś specjalnie się nie martwię.. ale to co przeżywam przed dzisiejszym USG to woła o pomstę do nieba, serio! Mi się aż ręce trzęsą! Mam milion myśli na minutę. Jak znów będzie puste jajo płodowe to ja już kolejny raz nie będę miała sił próbować
Nawet zaczęłam się bać bety. Jak widziałam smsa, że wyniki są dostępne to mialam palpitacje serca.. A muszę zrobić w tym tygodniu chyba środa i piątek żeby mieć na sobotnią wizytę.
Karolina2495
Gratulacje!Ja już po. Mamy serduszko crl 5mm
Wielkość wskazuje na 6+2 a jestem dziś w 6+6. Ale cytując doktorka : ważne że jest serduszko trzymam za Ciebie mocno kciuki i resztę dzisiejszych wizyt. To dobry dzień!
Karolina2495
Gratulacje!!Dziewczyny.. z USG wychodzi 5+6… 2,6mm zarodka i bijące serduszko!!!
Karolina2495
Ja mam taki napięty grafik, że lecą te dni na razie jak szalone a tu za chwilę święta..Dużo zajęcia... Przed świętami to nie trudno ale i tak głowa nabita
reklama
NieTakaMałaMi
Aktywna w BB
Dlatego już się umówiłam na jutro do endo z pakietu PZU. Niech da leki na obniżenie jak najszybciej. A międzyczasie znajdę jakiegoś dobrego endo niech się pochyli nad moimi hormonami (chyba że ta jutrzejsza będzie w pytke to jeszcze lepiej ).Mi lekarz mówił, że 1,5 max 2 i to co jest w tych normach diagnostycznych to absolutnie nie wpisuje się w realia jak powinno być..
Podziel się: