reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2025

Urlop nie pomaga niestety
Ja chciałam pracować , ale niestety wymioty i nudności 24h/7 trochę mi w tym przeszkadzają . Poza tym pracuje w przychodni co prawda specjalistycznej, a nie poz ale i tak masa ludzi codziennie się tam przewija więc teraz w tym czasie kaszląco-smarkającym wolę nie ryzykować ;) Niby coś w mieszkaniu ogarniam , ale w głowie cały czas tornado myśli

reklama

Załączniki

• IMG_2493.jpeg
    IMG_2493.jpeg
    17,9 KB · Wyświetleń: 30
Ja w ogóle nie należę do panikar, ani jakoś specjalnie się nie martwię.. ale to co przeżywam przed dzisiejszym USG to woła o pomstę do nieba, serio! Mi się aż ręce trzęsą! Mam milion myśli na minutę. Jak znów będzie puste jajo płodowe to ja już kolejny raz nie będę miała sił próbować 😩😩😩
Dlatego boję się tej pierwszej wizyty...
Nawet zaczęłam się bać bety. Jak widziałam smsa, że wyniki są dostępne to mialam palpitacje serca.. A muszę zrobić w tym tygodniu chyba środa i piątek żeby mieć na sobotnią wizytę.

reklama
Mi lekarz mówił, że 1,5 max 2 i to co jest w tych normach diagnostycznych to absolutnie nie wpisuje się w realia jak powinno być..
Dlatego już się umówiłam na jutro do endo z pakietu PZU. Niech da leki na obniżenie jak najszybciej. A międzyczasie znajdę jakiegoś dobrego endo niech się pochyli nad moimi hormonami (chyba że ta jutrzejsza będzie w pytke to jeszcze lepiej 😅).

Do góry