reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2025

W środę i w piątek. Jeśli dalej będzie na poziomie 17 lub mniej to chyba dla świętego spokoju poproszę lekarza w sobotę o leki. Sama nie wiem. Beta spoko rośnie, jestem dopiero w 6+0 dzisiaj wg OM ale ten progesteron mnie wkurza
doskonale Cię rozumiem, beta piękna😍 ja w poprzedniej miałam spadek z 54 na 28 i wprowadziła mi luteinę

reklama
W środę i w piątek. Jeśli dalej będzie na poziomie 17 lub mniej to chyba dla świętego spokoju poproszę lekarza w sobotę o leki. Sama nie wiem. Beta spoko rośnie, jestem dopiero w 6+0 dzisiaj wg OM ale ten progesteron mnie wkurza
No tymbardziej. Po co masz się denerwować. Niech do któregoś tygodnia już da ten progesteron.

Jeszcze wyników nie mam. Czekam 😂

reklama
W środę i w piątek. Jeśli dalej będzie na poziomie 17 lub mniej to chyba dla świętego spokoju poproszę lekarza w sobotę o leki. Sama nie wiem. Beta spoko rośnie, jestem dopiero w 5+0 dzisiaj wg OM ale ten progesteron mnie wkurza
Ja też chciałam dla świętego spokoju to mi nie przepisała (okolice 15) 😜 I znam spora ilość, a w zasadzie jak rozmawiam z innymi koleżankami to się okazuje, że co druga łaziła z progiem po 14, 15 i lekarze nie przepisywali- ciążę donoszone. Ja nie plamię, mi powiedziała, że jeśli próg jest w widełkach, to suplementacja absolutnie niczego nie zmieni, a to jednak nie są cukierki :)
Zobaczę co powie lekarz NFZ 20.12, ale serio, większość lekarzy uważa, że jeśli dałaś radę zajść i nie leci na łeb na szyję, to widocznie tej ciąży taki wystarcza

Do góry