reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2025

W środę i w piątek. Jeśli dalej będzie na poziomie 17 lub mniej to chyba dla świętego spokoju poproszę lekarza w sobotę o leki. Sama nie wiem. Beta spoko rośnie, jestem dopiero w 6+0 dzisiaj wg OM ale ten progesteron mnie wkurza
doskonale Cię rozumiem, beta piękna😍 ja w poprzedniej miałam spadek z 54 na 28 i wprowadziła mi luteinę

reklama
Do maleństwa ciężko podchodzić na chłodno :D
Powiem wam , że my z moim Pawłem wykonujemy zawody medyczne i w niczym nam to nie pomaga . Teorie znamy dobrze , ale życie jest życiem . Ja staram się podchodzić do tematu na chłodno i racjonalnie , a jednak w głowie ciągle mi się kotłuje milion myśli .

W środę i w piątek. Jeśli dalej będzie na poziomie 17 lub mniej to chyba dla świętego spokoju poproszę lekarza w sobotę o leki. Sama nie wiem. Beta spoko rośnie, jestem dopiero w 6+0 dzisiaj wg OM ale ten progesteron mnie wkurza
No tymbardziej. Po co masz się denerwować. Niech do któregoś tygodnia już da ten progesteron.

Jeszcze wyników nie mam. Czekam 😂

reklama
W środę i w piątek. Jeśli dalej będzie na poziomie 17 lub mniej to chyba dla świętego spokoju poproszę lekarza w sobotę o leki. Sama nie wiem. Beta spoko rośnie, jestem dopiero w 5+0 dzisiaj wg OM ale ten progesteron mnie wkurza
Ja też chciałam dla świętego spokoju to mi nie przepisała (okolice 15) 😜 I znam spora ilość, a w zasadzie jak rozmawiam z innymi koleżankami to się okazuje, że co druga łaziła z progiem po 14, 15 i lekarze nie przepisywali- ciążę donoszone. Ja nie plamię, mi powiedziała, że jeśli próg jest w widełkach, to suplementacja absolutnie niczego nie zmieni, a to jednak nie są cukierki :)
Zobaczę co powie lekarz NFZ 20.12, ale serio, większość lekarzy uważa, że jeśli dałaś radę zajść i nie leci na łeb na szyję, to widocznie tej ciąży taki wystarcza

Do góry