Annnna1994
Fanka BB :)
Bardzo ładny przyrost
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Będzie dobrze kochana. Progesteron się wydziela skokowo. Ja pierwsza ciążę 19-17 z progesteronem przeniosłam ciążę, ona mi się wahała. Kiedy robisz jeszcze? Jutro?Ja mam wyniki, tym razem 3 dni przerwy. Progesteron nie spada ani też niestety nie rośnie. Ech
13.12 - beta 5651, progesteron 17.1
16.12 - beta 15228, progesteron 17.4
To podobnie do mnie. Ja jestem już na acardzie i heparynie. Życzę powodzeniaobecny lekarz po wynikach podejrzewa problem z krzepnięciem krwi mam trochę nieprawidłowy wynik antykogulant toczniowy , mam teraz wprowadzony acard od owulacji i czekam na inf od lekarza czy wprowadzą heparynę
dziękuję a jakie dawki masz?To podobnie do mnie. Ja jestem już na acardzie i heparynie. Życzę powodzenia
W środę i w piątek. Jeśli dalej będzie na poziomie 17 lub mniej to chyba dla świętego spokoju poproszę lekarza w sobotę o leki. Sama nie wiem. Beta spoko rośnie, jestem dopiero w 5+0 dzisiaj wg OM ale ten progesteron mnie wkurzaBędzie dobrze kochana. Progesteron się wydziela skokowo. Ja pierwsza ciążę 19-17 z progesteronem przeniosłam ciążę, ona mi się wahała. Kiedy robisz jeszcze? Jutro?
W ogóle to mega wysoki wynik w ciągu 3 dni
150 acard, 0.6 heparynadziękuję a jakie dawki masz?
Ciekawa jestem jak mi zaleci
Zostaw ten progesteron w spokoju . Ja gdyby nie plamienia plus niski prog bym nie brała duphastonu. Niestety u mnie w każdej ciąży biorę duphaston jest ok przestaje brać pojawiają się plamienia.W środę i w piątek. Jeśli dalej będzie na poziomie 17 lub mniej to chyba dla świętego spokoju poproszę lekarza w sobotę o leki. Sama nie wiem. Beta spoko rośnie, jestem dopiero w 6+0 dzisiaj wg OM ale ten progesteron mnie wkurza
Dokładnie. Teoria a praktyka to dwie różne sprawy..Powiem wam , że my z moim Pawłem wykonujemy zawody medyczne i w niczym nam to nie pomaga . Teorie znamy dobrze , ale życie jest życiem . Ja staram się podchodzić do tematu na chłodno i racjonalnie , a jednak w głowie ciągle mi się kotłuje milion myśli .