reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2025

Ja od dwóch tygodni jestem zasmarkana mam straszny przewlekły problem z zatokami ale niestety teraz żadne sterydy do nosa nie wchodzą w grę i się mecze straszni :/ macie jakieś metody na zawaline zatoki w ciąży ? Ja mam pierwsza wizytę dopiero w piątek też się już nie mogę doczekać
Inhalacje może?

reklama
Ja od dwóch tygodni jestem zasmarkana mam straszny przewlekły problem z zatokami ale niestety teraz żadne sterydy do nosa nie wchodzą w grę i się mecze straszni :/ macie jakieś metody na zawaline zatoki w ciąży ? Ja mam pierwsza wizytę dopiero w piątek też się już nie mogę doczekać
Może nie idealne porównanie ale u najmłodszej córki robię inhalacje i pięknie schodzi jej katar i szybko oczyszcza się nos i zatoki . Unikamy raczej mocniejszych leków odkąd miała operację w czerwcu to lekarka raczej w takich przypadkach to radzi . 3 dni i jest po . ☺️

Potwierdzona ciąża. 5 tydzień i jeden dzień , moja fasolka ma 12,6mm . termin koniec lipca początek sierpnia dokładnie niewiem daty bo w szoku byłam tym bardziej że miałam te skecze z plamieniem/krwawieniem. Dostałam luteinę pod język 2x1 i zwolnienie z pracy do 2 stycznia.:)

Coś ci się chyba pomieszało 😝
5 tydzień i jeden dzień to termin porodu masz gdzieś ok połowy sierpnia a nie koniec lipca 😜

Chyba że jesteś w 7+1 to by się i termin i wielkość fasolki bardziej zgadzała ☺️

reklama
Do góry