reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2025

Ja od dwóch tygodni jestem zasmarkana mam straszny przewlekły problem z zatokami ale niestety teraz żadne sterydy do nosa nie wchodzą w grę i się mecze straszni :/ macie jakieś metody na zawaline zatoki w ciąży ? Ja mam pierwsza wizytę dopiero w piątek też się już nie mogę doczekać
Inhalacje może?

reklama
Ja od dwóch tygodni jestem zasmarkana mam straszny przewlekły problem z zatokami ale niestety teraz żadne sterydy do nosa nie wchodzą w grę i się mecze straszni :/ macie jakieś metody na zawaline zatoki w ciąży ? Ja mam pierwsza wizytę dopiero w piątek też się już nie mogę doczekać
Może nie idealne porównanie ale u najmłodszej córki robię inhalacje i pięknie schodzi jej katar i szybko oczyszcza się nos i zatoki . Unikamy raczej mocniejszych leków odkąd miała operację w czerwcu to lekarka raczej w takich przypadkach to radzi . 3 dni i jest po . ☺️

Potwierdzona ciąża. 5 tydzień i jeden dzień , moja fasolka ma 12,6mm . termin koniec lipca początek sierpnia dokładnie niewiem daty bo w szoku byłam tym bardziej że miałam te skecze z plamieniem/krwawieniem. Dostałam luteinę pod język 2x1 i zwolnienie z pracy do 2 stycznia.:)

Coś ci się chyba pomieszało 😝
5 tydzień i jeden dzień to termin porodu masz gdzieś ok połowy sierpnia a nie koniec lipca 😜

Chyba że jesteś w 7+1 to by się i termin i wielkość fasolki bardziej zgadzała ☺️

reklama
Do góry