Mama23?????
Fanka BB :)
Podawałas mi wstępny termin porodu ? Chciałam cię wpisać na listę i nie widzę żebyś pisała .Ja mam beta dzisiejsza 1247. A 2 grudnia była 200 tylko
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Podawałas mi wstępny termin porodu ? Chciałam cię wpisać na listę i nie widzę żebyś pisała .Ja mam beta dzisiejsza 1247. A 2 grudnia była 200 tylko
Ja czekam do 17.12 także niewiele szybciej. Z brzuchem mam dokładnie tak samo, mam wrażenie, że zaraz dostanę okresuJak w ogóle mam wytrzymać do USG do 20.12?![]()
Czy Was też dziewczyny ciągnie brzuch, plecy od czasu do czasu jak na okres? Znów mam wrażenie jakbym go miała dostać.
Jestem na progesteronie 200 (wieczorem) i nie wiem czy to ma teraz jakiś wpływ.
Mnie też brzuch ciągnie , nie aż tak jak na okres , ale dyskomfort jest . Ja mam wizytę pojutrze i też już przebieram nogami do 17.12 czy 20.12 to bym chyba osiwiałaJa czekam do 17.12 także niewiele szybciej. Z brzuchem mam dokładnie tak samo, mam wrażenie, że zaraz dostanę okresu![]()
Lekarz jeszcze nic nie widział od ostatniej wizyty więc narazie ci nic w tym kierunku nie napiszę pójdę do niego w tygodniu to się dowiemPodawałas mi wstępny termin porodu ? Chciałam cię wpisać na listę i nie widzę żebyś pisała .
Ok teraz wszystko wiemLekarz jeszcze nic nie widział od ostatniej wizyty więc narazie ci nic w tym kierunku nie napiszę pójdę do niego w tygodniu to się dowiem
Potwierdzona ciąża. 5 tydzień i jeden dzień , moja fasolka ma 12,6mm . termin koniec lipca początek sierpnia dokładnie niewiem daty bo w szoku byłam tym bardziej że miałam te skecze z plamieniem/krwawieniem. Dostałam luteinę pod język 2x1 i zwolnienie z pracy do 2 stycznia.Ok teraz wszystko wiemTo czekam na dobre wieści
![]()
Gratulację ! Cudowne wiadomościPotwierdzona ciąża. 5 tydzień i jeden dzień , moja fasolka ma 12,6mm . termin koniec lipca początek sierpnia dokładnie niewiem daty bo w szoku byłam tym bardziej że miałam te skecze z plamieniem/krwawieniem. Dostałam luteinę pod język 2x1 i zwolnienie z pracy do 2 stycznia.![]()
Widziałaś już na tak wczesnym etapie zarodek?Potwierdzona ciąża. 5 tydzień i jeden dzień , moja fasolka ma 12,6mm . termin koniec lipca początek sierpnia dokładnie niewiem daty bo w szoku byłam tym bardziej że miałam te skecze z plamieniem/krwawieniem. Dostałam luteinę pod język 2x1 i zwolnienie z pracy do 2 stycznia.![]()