Mama23?????
Fanka BB :)
Podawałas mi wstępny termin porodu ? Chciałam cię wpisać na listę i nie widzę żebyś pisała .Ja mam beta dzisiejsza 1247. A 2 grudnia była 200 tylko
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Podawałas mi wstępny termin porodu ? Chciałam cię wpisać na listę i nie widzę żebyś pisała .Ja mam beta dzisiejsza 1247. A 2 grudnia była 200 tylko
Ja czekam do 17.12 także niewiele szybciej. Z brzuchem mam dokładnie tak samo, mam wrażenie, że zaraz dostanę okresuJak w ogóle mam wytrzymać do USG do 20.12?
Czy Was też dziewczyny ciągnie brzuch, plecy od czasu do czasu jak na okres? Znów mam wrażenie jakbym go miała dostać.
Jestem na progesteronie 200 (wieczorem) i nie wiem czy to ma teraz jakiś wpływ.
Mnie też brzuch ciągnie , nie aż tak jak na okres , ale dyskomfort jest . Ja mam wizytę pojutrze i też już przebieram nogami do 17.12 czy 20.12 to bym chyba osiwiałaJa czekam do 17.12 także niewiele szybciej. Z brzuchem mam dokładnie tak samo, mam wrażenie, że zaraz dostanę okresu
Lekarz jeszcze nic nie widział od ostatniej wizyty więc narazie ci nic w tym kierunku nie napiszę pójdę do niego w tygodniu to się dowiemPodawałas mi wstępny termin porodu ? Chciałam cię wpisać na listę i nie widzę żebyś pisała .
Ok teraz wszystko wiem To czekam na dobre wieściLekarz jeszcze nic nie widział od ostatniej wizyty więc narazie ci nic w tym kierunku nie napiszę pójdę do niego w tygodniu to się dowiem
Potwierdzona ciąża. 5 tydzień i jeden dzień , moja fasolka ma 12,6mm . termin koniec lipca początek sierpnia dokładnie niewiem daty bo w szoku byłam tym bardziej że miałam te skecze z plamieniem/krwawieniem. Dostałam luteinę pod język 2x1 i zwolnienie z pracy do 2 stycznia.Ok teraz wszystko wiem To czekam na dobre wieści
Gratulację ! Cudowne wiadomości )))Potwierdzona ciąża. 5 tydzień i jeden dzień , moja fasolka ma 12,6mm . termin koniec lipca początek sierpnia dokładnie niewiem daty bo w szoku byłam tym bardziej że miałam te skecze z plamieniem/krwawieniem. Dostałam luteinę pod język 2x1 i zwolnienie z pracy do 2 stycznia.
Widziałaś już na tak wczesnym etapie zarodek?Potwierdzona ciąża. 5 tydzień i jeden dzień , moja fasolka ma 12,6mm . termin koniec lipca początek sierpnia dokładnie niewiem daty bo w szoku byłam tym bardziej że miałam te skecze z plamieniem/krwawieniem. Dostałam luteinę pod język 2x1 i zwolnienie z pracy do 2 stycznia.