Ja generalnie jestem z tych osób którym bardzo szybko i często robi się niedobrze . Otruć mnie jakimś fast foodem to żaden problem , ale wczoraj wieczorem mówię do mojego Pawła , że tak dobrze mi się nie wymiotowało nawet po zatruciu kebabem Poszło wczoraj wszystko co zjadłam , nawet sok grejpfrutowyhmm ciekawe bo ja obie ciąże z córkami miałam z mdłościami i wymiotami narazie mam pojedyncze chwile ze zrobi mi się niedobrze ale narazie to wczesny etap bo dopiero 4+3
reklama
Mama23?????
Fanka BB :)
Dołączam do grupy nudności i . Od wczoraj rana było takie nasilenie że 2 razy już polecialam do łazienki . Najpierw dziwnie jeździło po żołądku i koniec . Dzisiaj od rana to samo . A spać ? To mogłabym na stojąco ale przy 3 no nie da się . Chociaż ostatnio jak 2 starsze były w szkole/ przedszkolu to pozwoliłam sobie na godzinkę drzemki z najmłodsza
Mama23?????
Jakbym kogos pominęłam z wpisaniem na listę terminów porodu lub wizyt to upominajcie się . Śledzę na bieżąco wasze wiadomości pod postem ale może być tak że coś niezauważe .
Karolina2495
Cześć dziewczyny
Zdazylam przed pracą odwiedzic laboratorium. Czekam na wyniki bety i progesteronu.
Jak się czujecie? Ktoś jeszcze dzisiaj spuszczał krew?
Zdazylam przed pracą odwiedzic laboratorium. Czekam na wyniki bety i progesteronu.
Annnna1994
Ja już w pracy od 2 godzin. Mam za sobą ciążę z synem i z córką. Skrajnie inne ciążę. Z córką było łagodniej mogłam jeść wszystko. Z synem nie mogłam patrzeć na słodycze bo wszystkie smakowały jak z solą. Schudłam z nim 10 kg a przez całą ciążę przytyłam cały 1 kg teraz na szczęście mogę jeść wszystko więc Man nadzieję że tak już zostanie
Juliaaawe
Ja, niestety wyniki mają być dziś wieczorem lub jutro ranoCześć dziewczyny
Karolina2495
Moje też pewnie będą dopiero koło 17-18 jak ostatnioJa, niestety wyniki mają być dziś wieczorem lub jutro rano
Annnna1994
U mnie zazwyczaj są do południa ale już nie będę powtarzać. Na tym etapie już się nie podwaja i szkoda mi stresu
Cześć wszystkim!
Spróbowałam napisać na „październikowe kreski”, ale dostałam skierowanie tutaj
Jestem tutaj pierwszy raz i nie bardzo wiem jak wszytsko działa na forum, ale napiszę o sobie.
byłam przekonana w tym miejscu że na pewno się nie udało, ale mój organizm wariował. Kilka dni po owulacji strasznie marzłam, ulubione wino przestało smakować, a w sobotę tam mi się niedobrze zrobiło na koncercie, że myślałam że zemdleje. I straszne ataki głodu przez weekend.
Nie wytrzymałam nie zrobiłam wczoraj test - dwie kreseczki, ale słabiutka.
Dzisiaj powtórzyłam i już bardziej widać kreseczkę!
Planowany okres dopiero mam pod koniec tygodnia. Wiem że muszę cierpliwie czekać, ale chcę już potwierdzić na 100% ze ciąża jest….
Jestem tutaj pierwszy raz i nie bardzo wiem jak wszytsko działa na forum, ale napiszę o sobie.
byłam przekonana w tym miejscu że na pewno się nie udało, ale mój organizm wariował. Kilka dni po owulacji strasznie marzłam, ulubione wino przestało smakować, a w sobotę tam mi się niedobrze zrobiło na koncercie, że myślałam że zemdleje. I straszne ataki głodu przez weekend.
Planowany okres dopiero mam pod koniec tygodnia. Wiem że muszę cierpliwie czekać, ale chcę już potwierdzić na 100% ze ciąża jest….
reklama
StaraStaraczkaNew
Byłaś na becie?Cześć wszystkim!
Podziel się: