reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2025

reklama
Ja wczoraj byłam na 3 USG. Na 2 poprzednich nie było nic widać. Byłam tak zestresowana pozamaciczna że głowa mała. Dopiero wczoraj pokazał się pęcherzyk i trochę odetchnęłam. Bo wcześniej beta wysoka a w macicy pustka. Do tego cały czas mam plamienia ...
No to ty masz tak samo jak ja . Identyko u mnie plamienia ustępują już. W poniedziałek pojadę na betę zobaczyć bo wcześniej nie mogłam pracowałam na ranną zmianę, a że ten tydzień mam popołudnie to sobie teraz spokojnie zobaczę i na dwóch USG też nic u mnie nie widać było kazał mi się stawić za tydzień dwa żeby zobaczyć czy coś będzie

Wczoraj zaliczyłam pierwsze przytulaski z WC 😏
Zjadłam karkówkę w sosie z warzywami i ziemniakami i już podczas jedzenia coś mi nie pasiło 😶 na efekty długo czekać nie musiałam 🤢

Jutro USG …

No to ty masz tak samo jak ja . Identyko u mnie plamienia ustępują już. W poniedziałek pojadę na betę zobaczyć bo wcześniej nie mogłam pracowałam na ranną zmianę, a że ten tydzień mam popołudnie to sobie teraz spokojnie zobaczę i na dwóch USG też nic u mnie nie widać było kazał mi się stawić za tydzień dwa żeby zobaczyć czy coś będzie
U mnie plamienia pojawiaj się i znikają. Biorę duphaston

reklama
Też macie tak dużo głupich snów ? 😅 Ja to dosłownie tylko zamknę oczy i się zaczyna impreza . Jeden po drugim
Ja bardzo rzadko śnię (lub po prostu nie pamiętam snów), ale dzisiaj noc uraczyła mnie koszmarem, że ciągle krwawiłam i nie mogłam dojść do ginekologa...
To ja już wolę nie mieć snów 😅

Do góry