reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2025

reklama
Ja wczoraj byłam na 3 USG. Na 2 poprzednich nie było nic widać. Byłam tak zestresowana pozamaciczna że głowa mała. Dopiero wczoraj pokazał się pęcherzyk i trochę odetchnęłam. Bo wcześniej beta wysoka a w macicy pustka. Do tego cały czas mam plamienia ...
No to ty masz tak samo jak ja . Identyko u mnie plamienia ustępują już. W poniedziałek pojadę na betę zobaczyć bo wcześniej nie mogłam pracowałam na ranną zmianę, a że ten tydzień mam popołudnie to sobie teraz spokojnie zobaczę i na dwóch USG też nic u mnie nie widać było kazał mi się stawić za tydzień dwa żeby zobaczyć czy coś będzie

Wczoraj zaliczyłam pierwsze przytulaski z WC 😏
Zjadłam karkówkę w sosie z warzywami i ziemniakami i już podczas jedzenia coś mi nie pasiło 😶 na efekty długo czekać nie musiałam 🤢

Jutro USG …

No to ty masz tak samo jak ja . Identyko u mnie plamienia ustępują już. W poniedziałek pojadę na betę zobaczyć bo wcześniej nie mogłam pracowałam na ranną zmianę, a że ten tydzień mam popołudnie to sobie teraz spokojnie zobaczę i na dwóch USG też nic u mnie nie widać było kazał mi się stawić za tydzień dwa żeby zobaczyć czy coś będzie
U mnie plamienia pojawiaj się i znikają. Biorę duphaston

reklama
Też macie tak dużo głupich snów ? 😅 Ja to dosłownie tylko zamknę oczy i się zaczyna impreza . Jeden po drugim
Ja bardzo rzadko śnię (lub po prostu nie pamiętam snów), ale dzisiaj noc uraczyła mnie koszmarem, że ciągle krwawiłam i nie mogłam dojść do ginekologa...
To ja już wolę nie mieć snów 😅

Do góry