reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2025

W sumie druga, pierwszą miałam 14 dni po transferze invitro i ogólnie nie bardzo było jeszcze o czym rozmawiać. Widać było tylko mały pęcherzyk ciążowy.
Oo szybko miałaś 😁 ja poszłam 18 dni po i lekarka mi mówiła, że może jakaś kropeczek zobaczymy. Mąż dalej ma z tego bekę 🤣 generalnie mi powiedziała na tej wizycie, że przyjmuje się kolejna wizytę za 10 dni 🫣(na serduszko)

reklama
Ja już się nie kłuje. Mam dosyć 😅 Ginekolog mi powiedział, że mam się nie przejmować progiem, więc już go nie badam. Bety nie ma już dla mnie sensu. Maluszek jest w macicy gdzie jego miejsce . Już na tym etapie nic nie poradzę. Idę do medi na usg 24.12. Mam nadzieje, że coś ciekawego będzie widać :) Mi zostaje tylko co tygodniowa morfologia. Generalnie ja i tak kłuje się 2-3 razy dziennie 🤣
USG w wigilię, czy może być piękniej? :)

reklama
Ja w sobotę myślałam, że się wzrusze czy coś . Zero emocji. Jest tam gdzie jest i tyle. Odhaczone. Kolejny krok to serce. Chyba cały 1 trymestr taki będzie. Aż nie zrobię badań genetycznych i nie odetchne.
Niepłodność ryje banie ;)

Do góry