reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2025

No w pełni Cię rozumiem bo u nas premii nie ma się na umowie tylko dostaje się w ramach uznaniowej i jak ktoś bierze l4 to nie ma premii więc rozumiem a chciałam napisać że mój ginekolog przyjmuje po 16 a nie od 😂🙈
Tylko pytanie czy ta premia jest jakoś odskladkowana? Jest wysyłana na konto razem z wypłatą czy oddzielnie np. Pt "premia uznaniowa"? Bo jeśli nie jest odskladkowana to chyba nawet jej pod uwagę brać nie będą do średniej. Trzeba się dobrze dowiedzieć.

reklama
Tylko pytanie czy ta premia jest jakoś odskladkowana? Jest wysyłana na konto razem z wypłatą czy oddzielnie np. Pt "premia uznaniowa"? Bo jeśli nie jest odskladkowana to chyba nawet jej pod uwagę brać nie będą do średniej. Trzeba się dobrze dowiedzieć.
Ja z takimi comiesięcznymi premiami jak wylądowałam na macierzyńskim to za głowę się złapałam jak mało dostaje hahaha

Ostatnia edycja:
Dziewczyny próbowałyście działać już coś z detektorami tętna ?
Mam z poprzedniej ciąży (używałam od 10 tc ) i korci mnie dziś po powrocie do domu spróbować poszukać serduszka 🫢

Mam z poprzedniej ciąży (używałam od 10 tc ) i korci mnie dziś po powrocie do domu spróbować poszukać serduszka 🫢
Ja w poprzedniej ciąży kupiłam i chciałam spróbować. To nie dla mnie, zestresowałam się ze nie umiem znaleźć tętna xd wolę żyć bez tego

Ja w poprzedniej ciąży kupiłam i chciałam spróbować. To nie dla mnie, zestresowałam się ze nie umiem znaleźć tętna xd wolę żyć bez tego
Mi w pierwszej ciąży ciężko było znaleźć. Ale w drugiej kupiłam dwtwktor który poprostu pokazuje tętno jak je znajdzie jakie jest i tym dużo mi łatwiej

Ej dziewczyny bo dostałam wyniki badań i trochę się za zaniepokoilam ,bo nigdy mi to nie wychodziło w krwi . Po pierwsze mam już obniżone płytki krwi ( zazwyczaj w ciąży mi spadają ale nie tak szybko ) i jeszcze to co na zdjęciu . Na necie pisze że to wychodzi przy nowotworach i stanach zapalanych . A ja po tych moich przygodach z tym guzem jestem przerażona . Nie wiem czy takie podwyższenie konsultować z ginekologiem czy nie ? Wizyta dopiero 13 stycznia . A jeszcze pdw podwyższone .

Załączniki

• d0d18df1-ebc4-4e2a-8c73-99304028587a.jpeg
    d0d18df1-ebc4-4e2a-8c73-99304028587a.jpeg
    23,8 KB · Wyświetleń: 50
  • 47b2e966-7c3d-4d70-9df4-480b5e7c6e02.jpeg
    47b2e966-7c3d-4d70-9df4-480b5e7c6e02.jpeg
    20,1 KB · Wyświetleń: 47
reklama

Fajnie by było, ale to pisanie pracy mnie przerasta aktualnie 😅

nie, jest jeszcze za wcześnie 😉

Ej dziewczyny bo dostałam wyniki badań i trochę się za zaniepokoilam ,bo nigdy mi to nie wychodziło w krwi . Po pierwsze mam już obniżone płytki krwi ( zazwyczaj w ciąży mi spadają ale nie tak szybko ) i jeszcze to co na zdjęciu . Na necie pisze że to wychodzi przy nowotworach i stanach zapalanych . A ja po tych moich przygodach z tym guzem jestem przerażona . Nie wiem czy takie podwyższenie konsultować z ginekologiem czy nie ? Wizyta dopiero 13 stycznia . A jeszcze pdw podwyższone .

Trzeba by było zerknąć na cały wynik, bo takie pojedyncze ciężko ocenić, jak jest reszta ok to ok.

Do góry