reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2025

Pęcherzyk ciążowy jest. Ale to taki dziwny widok jak widzisz jajko a w środku nic nie ma.
Mąż próbuje mnie pocieszyć i mówi, że zarodek robi tam tam remont i za chwilę się wprowadzi.
U mnie chyba pomyłka w pisowni, bo moja beta jest 117 tys.
Jaka wielkość pęcherzyka i czy jest w środku pęcherzyk żółtkowy? Miałaś już wcześniej USG czy to było pierwsze ?

reklama
Jaka wielkość pęcherzyka i czy jest w środku pęcherzyk żółtkowy? Miałaś już wcześniej USG czy to było pierwsze ?
To było pierwsze USG. Pani sprawdzała, i oba pęcherzyki są. Mierzyła, ale nie powiedziała ile maja. Potem jak już powiedziała że jeszcze bez zarodka to jakby mi ktoś prąd odciął. Zapomniałam zapytać o wymiary.

To było pierwsze USG. Pani sprawdzała, i oba pęcherzyki są. Mierzyła, ale nie powiedziała ile maja. Potem jak już powiedziała że jeszcze bez zarodka to jakby mi ktoś prąd odciął. Zapomniałam zapytać o wymiary.
Oo czyli masz 2 pęcherzyki, bliźniaki też czasem są później widoczne. Beta przy nich też może wariować. Masz zdjęcie ? Możesz wysłać na priv to Ci powiem czy Jest żółtkowy. To jest taki etap przed zarodkiem. Wpierw on się musi pojawić a później na dniach pojawia się zarodek. Jeśli tego nie ma to się nic nie rozwinie.

Najważniejsze że są oba pęcherzyki. Cierpliwości i zarodek się pojawi. Bądź dobrej myśli 🥰

Aplikacja pokazuje 7+0 ale to może być błędne. Bo to ciąża z in vitro.
3 grudnia był transfer 5 dniowej blastki.

Kalkulator Malinowskiego faktycznie mowi że to równe 7 +0 . Przy in vitro może być późna implantacja ale to jest kwestia 2 -3 dni nie więcej 🙁

Pęcherzyk był zupełnie pusty ? ? ?
P. żółtkowego nie było ?

Co powiedział lekarz ?

reklama
Do góry