reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2025

kochana nie denerwuj się bo tylko sobie zaszkodzisz tym stresem bardziej niż chorobom.
Jedź do lekarza, z pewnością dostaniesz leki bezpieczne dla ciebie i dzieciątka ,wszystko będzie dobrze
jestem dostałam paracetamol i czekam
Na wyniki crp morfologię. Z lekami może być ciężko

reklama
no mi lekarka pwoeidziala ze tego leku na grypę lepiej nie brać w ciąży więc sam paracetamol miałam brać i ewentualnie jakieś syropy na kaszel dla kobiet w ciąży ale nie kupowałam tego
maz dostał antybiotyk więc ja muszę przeżyć na parecetamolu jakoś. Jego od poniedziałku trzyma więc strach myśleć

ja dopiero 4+5 wszystko teraz się kształtuje 😢
Lepiej wziąć antybiotyk niż zaszkodzić bardziej. To nie jest tak, że im późniejsza ciąża tym bezpieczniej. Mi bardziej lekarz zaszkodził że lekceważył moja infekcje która zgłaszałam jako ból brzucha... Jak trafiłam do lekarza to się za głowę złapał że jaki lekarz to zlekceważył. Dzieciak sie urodzil z infekcją na sercu... ;-(

Lepiej wziąć antybiotyk niż zaszkodzić bardziej. To nie jest tak, że im późniejsza ciąża tym bezpieczniej. Mi bardziej lekarz zaszkodził że lekceważył moja infekcje która zgłaszałam jako ból brzucha... Jak trafiłam do lekarza to się za głowę złapał że jaki lekarz to zlekceważył. Dzieciak sie urodzil z infekcją na sercu... ;-(
Ale całe szczęście, że nie ma problemów. Wystarczyło wyleczyć infekcje maluszka 🥰

reklama
Do góry