marzycielko
Fanka BB :)
My mam zamiar powiedzieć we wigilię ;My tak samo ale coś tam szykuje. Mówicie w święta rodzinie?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
My mam zamiar powiedzieć we wigilię ;My tak samo ale coś tam szykuje. Mówicie w święta rodzinie?
Ja w pierwszej ciszy w której miałam termin na połowę lipca powiedziałam w wigilię rodzinie. W kolejnej ciąży miałam termin na maj i w wigilię nie powiedziałam chociaż było już mega widaćMy mam zamiar powiedzieć we wigilię ;
U mnie brzucha nie widać ale strasznie uwierają mnie jeansy i jak tylko mogę to chodzę w dresach albo gdy nie widać to siedzę w rozpiętych spodniachU mnie dziś 7+4 i nie widać
Mam brzuch taki jak zawsze
Czyli widoczny
Ja teżU mnie brzucha nie widać ale strasznie uwierają mnie jeansy i jak tylko mogę to chodzę w dresach albo gdy nie widać to siedzę w rozpiętych spodniach
My też choć bije się ciągle z myślami... Serduszko już jest więc powinno być wszytko ok a dwa że chyba i tak niechcący bym się wygadałaMy mam zamiar powiedzieć we wigilię ;
U mnie dziś 7+5 i raczej wygląda jak zawsze. Ja jestem szczupła a brzuch zawsze trochę wystawał, wiecie takie dziecko z Afryki trochę więc całe życie w lekkiej ciążyU mnie brzucha nie widać ale strasznie uwierają mnie jeansy i jak tylko mogę to chodzę w dresach albo gdy nie widać to siedzę w rozpiętych spodniach