reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2025

reklama
U mnie brzucha nie widać ale strasznie uwierają mnie jeansy i jak tylko mogę to chodzę w dresach albo gdy nie widać to siedzę w rozpiętych spodniach 😂
U mnie dziś 7+5 i raczej wygląda jak zawsze. Ja jestem szczupła a brzuch zawsze trochę wystawał, wiecie takie dziecko z Afryki trochę 🤷🏼‍♀️ więc całe życie w lekkiej ciąży 😅

Ja mam zamiar powiedzieć po genetycznych, czyli jakoś w drugiej połowie stycznia. Mimo że jest serce to ciągle się stresuje czy się nie zatrzyma 😕
U mnie dziś 7+3.

My nie mówimy, partner jest przeciwko. Powiedział że jak bardzo chce to możemy powiedzieć u mnie, ale on nie planuje swojej rodzinie nic mówić. Więc czekamy

My jeśli jutro na wizycie będzie serduszko i wszystko ok to raczej powiemy , bo ja należę do aktywnych osób więc jak mnie zobaczą taka zdechłą to i tak się domyślą 😅

reklama
Do góry