reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2025

reklama
Ooo ja miałam fazę na picie wody po tescie pozytywnym. Teraz już przechodzi, a tak to ledwo kończyłam szklankę to już nalewałam kolejną. Teraz się uspokoiło, pytanie czy powinnam się cieszyć z tego 🙂
Tak, pęcherz będzie Ci za to wdzięczny w późniejszych tygodniach 😂

Ja też odczuwam głód, zjadłam, najadłam się i znowu glodna jestem. Jak mnie kiedyś nie ruszało to teraz mnie wkurza ten głód bo dziwnie się czuje 😂
Dokładnie męczące to jest bo zjem i za 20 min czuję głód. Ale bierze mnie na słone 😂 chociaż moja mama jadła codziennie chipsy paprykowe ze mną. Teraz uwielbiam chipsy paprykowe. Swoją drogą Ciekawe czy to ma wpływ 😂

Ooo ja miałam fazę na picie wody po tescie pozytywnym. Teraz już przechodzi, a tak to ledwo kończyłam szklankę to już nalewałam kolejną. Teraz się uspokoiło, pytanie czy powinnam się cieszyć z tego 🙂
mi właśnie,nie przechodzi a jestem z tych co wodę piją n poziomie bliskim zeru, a teraz ciągle chce po się pić🫣
Kawę pije tylko jedną i to bardzo słabą bo jakoś nie mam ochoty , mogłabym wcześniej pić kilka dziennie😱

reklama
Miałam tak z synem w ciąży xd z córką w ciąży mogłam jeść słodkie na tony więc mam nadzieję że teraz będzie córka :p
ciekawe😊 ja z córa to lody i rosół ,a na kawę nie mogłam patrzeć,z synem na nic nie miałam ochoty ciągle mnie mdliło.
Teraz mam fazę na to co nie słodkie,właśnie zjadłam kanapkę z pomidorem i cebula🤣🤣🤣

Do góry