To ja z kolei z córką przez pół roku nie mogłam na nic słodkiego patrzeć ciągle jadłam pomidory i białą bułkę z masłem i seremMiałam tak z synem w ciąży xd z córką w ciąży mogłam jeść słodkie na tony więc mam nadzieję że teraz będzie córka
reklama
Sansieviera
Początkująca w BB
Ja mam identycznie, dzisiaj to aż już nerwowa byłam z głodu co 1,5 godziny muszę coś jeść bo inaczej zaczyna mi się robić niedobrze a w poprzedniej ciąży to mało co jadłam, całymi dniami wymiotowałam wodą i nic do ust włożyć nie mogłam, już wolę być plus size niż całować kibel przez 3 MSC all dayJa też odczuwam głód, zjadłam, najadłam się i znowu glodna jestem. Jak mnie kiedyś nie ruszało to teraz mnie wkurza ten głód bo dziwnie się czuje
A czy któreś z Was miało wcześniej cukrzycę ciążowa? Bo ja to mam wrażenie że u mnie w 1wszej ciąży była niezdiagnozowana, jakos źle mi wyszła ta krzywa cukrowa w ogóle dziwny wynik a bejbik się urodził 4,800 kg w ogóle ostatnio jeszcze przed ciążą wychodził mi podwyższony cukier i się zastanawiam czy ten wilczy apetyt i ciągly głód nie będzie związany z cukrzyca :/
angeliskax
Moderator
Ja się śmieje, bo moja mama dwie ciążę jakby ze mną przechodziła. Teraz to samo. chyba za mnie znosi objawy ciazoweDokładnie męczące to jest bo zjem i za 20 min czuję głód. Ale bierze mnie na słone chociaż moja mama jadła codziennie chipsy paprykowe ze mną. Teraz uwielbiam chipsy paprykowe. Swoją drogą Ciekawe czy to ma wpływ
Miałam w 2 ostatnich ciążachJa mam identycznie, dzisiaj to aż już nerwowa byłam z głodu co 1,5 godziny muszę coś jeść bo inaczej zaczyna mi się robić niedobrze a w poprzedniej ciąży to mało co jadłam, całymi dniami wymiotowałam wodą i nic do ust włożyć nie mogłam, już wolę być plus size niż całować kibel przez 3 MSC all day
A czy któreś z Was miało wcześniej cukrzycę ciążowa? Bo ja to mam wrażenie że u mnie w 1wszej ciąży była niezdiagnozowana, jakos źle mi wyszła ta krzywa cukrowa w ogóle dziwny wynik a bejbik się urodził 4,800 kg w ogóle ostatnio jeszcze przed ciążą wychodził mi podwyższony cukier i się zastanawiam czy ten wilczy apetyt i ciągly głód nie będzie związany z cukrzyca :/
Mama23?????
Fanka BB :)
Patrzcie jakie ślicznie . dzisiaj poszłam zrobić coś dla siebie bo ostatnio żyje tylko mdłościami i zmęczeniem a tu człowieka ucieszyło trochę ze ma coś ładnego
Załączniki
angeliskax
Moderator
A pamiętasz jakie wyniki miałaś? Albo w jaki sposób robiłaś badanie?Ja mam identycznie, dzisiaj to aż już nerwowa byłam z głodu co 1,5 godziny muszę coś jeść bo inaczej zaczyna mi się robić niedobrze a w poprzedniej ciąży to mało co jadłam, całymi dniami wymiotowałam wodą i nic do ust włożyć nie mogłam, już wolę być plus size niż całować kibel przez 3 MSC all day
Bo u mnie np w drugiej ciąży musiałam wykłócić się z pielęgniarka która chciała mi źle zrobić badanie i JA musiałam pisać oświadczenie że na własną odpowiedzialność robię w ten sposób badanie. Byłam załamana ze pielegniarka nie wie jak prawidlowo wykonac badanie. Normalnie zonk xD
Miałam badanie o 7. O 8 miałam pierwsze pobranie. I ona do mnie "zapraszam teraz o 10". A ja ze jakiej 10, że o 9 drugie pobranie. Nie mogłam... powiedziałam że albo się dowie jak to ma zrobić od kogoś innego albo zrobimy tak jak mówię bo przecież miałam tak w pierwszej ciazy. A ona że ona chyba wie lepiej, ale się tak wykłocilam że kazała mi napisać OSWIADCZENIE
Patka2207
Fanka BB :)
ja jutro na betę i na paznokcie o 10 10lat robiłam sobie sama a dopadła mnie chandra jesiennaPatrzcie jakie ślicznie . dzisiaj poszłam zrobić coś dla siebie bo ostatnio żyje tylko mdłościami i zmęczeniem a tu człowieka ucieszyło trochę ze ma coś ładnego
angeliskax
Moderator
Cudne!! Od razu na sylwestrowa zabawę z mężem i dziećmiPatrzcie jakie ślicznie . dzisiaj poszłam zrobić coś dla siebie bo ostatnio żyje tylko mdłościami i zmęczeniem a tu człowieka ucieszyło trochę ze ma coś ładnego
NieTakaMałaMi
Aktywna w BB
Śliczne. Wczoraj robiłam sobie sama podobne tylko czerwono/zielone. Będą na sylwestra od razuPatrzcie jakie ślicznie . dzisiaj poszłam zrobić coś dla siebie bo ostatnio żyje tylko mdłościami i zmęczeniem a tu człowieka ucieszyło trochę ze ma coś ładnego
reklama
Podziel się: