reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2025

reklama
Odbyły się 2 operacje .
Pierwsza 3h po porodzie .
Druga miesiąc później … teoretycznie udana ale w praktyce podczas próby zejścia z krążenia pozaustrojowego saturację drastycznie spadały .
Próbowaliśmy jeszcze ze sztucznym płucosercem przez tydzień .
Niestety po odłączeniu aparatury serduszko nie podjelo samodzielnej pracy 😔
Bardzo mi przykro :(

Po sprawdzaniu przyrostu bety teraz sprawdzam przyrost TSH 🙈🤣 co tydzień przyrost:
2.5
3.0
3.5
Od wczoraj jestem na euthyroxie...
W ciąży niestety te hormony szaleją okropnie. Ja przed ciążą miałam już 1,4, ledwo zaszłam wskoczyło na 2,5. Teraz po zwiększeniu dawki euthyroxu po niecałych dwóch tygodniach spadło na 1,6.
Euthyrox szybko działa 👌

dziewczyna czy każda z was ma jakieś objawy ciążowe ?
u mnie dzisiaj 5+3 i brak jakichkolwiek objawów, czy powinno mnie to martwic ?
wczoraj z ciekawości zbadałam betę i była 29.048
dobrze że jutro mam wizytę ale troszkę sie stresuje...

Ja też nie mam objawów;)
Ja w ogóle mam wrażenie że będzie tak samo jak w pierwszej I w drugiej że praktycznie przeszłam bez objawów ciążę. Delikatne mdłości miałam ale to w późniejszych tygodniach.

Mnie bolą czasami piersi, dodatkowo mam mniejszy apetyt i czasem boli mnie brzuch. Ale jestem też chora i biorę antybiotyk, więc oprócz pobolewania cycków wszystko można zrzucić na przeziębienie 😂

reklama
Do góry