reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2025

reklama
Słuchajcie a powiedzcie mi jak to jest bo ja słabo się orientuje, ja na 1 wizycie od razu dostałam skierowanie na te prenatalne 11-13tydzien czy ja muszę się już teraz na to rejestrować ? Czy to zależy od placówki i terminow ? Gdzieś mi się rzuciło w oczy ,że niektóre dziewczyny nie będa tych badań robić że względu pewnie na te nieszczęsna Pappe?
Jak dostałaś to umawialabym się, bo pewnie tam gdzie bedziesz chciala do najlepszych lekarzy to pewnie kolejka. :)

Właśnie, odnośnie pappa. Wiecie czy jest w ogóle szansa na dobry wynik mając w przyszłym roku 35 lat? I tak będę robić NIFTY Pro i się zastanawiam czy w ogóle robić pappa i się stresować…
Ja będę robić. Ale to tylko dlatego, że wtedy będę wiedziała o funkcji łożyska, o przedwczesnym porodzie itp. :)

Cześć, wreszcie będzie ktoś z końcówki sierpnia :) Dziewczyny tu już serduszek słuchają, a ja dopiero malutki pęcherzyk widziałam :D

Dziś mierzyłam i normalne 120/70, zazwyczaj mam 110-120/70, więc luz. W pierwszej ciąży miałam niskie, a u lekarza zawsze wysokie i musiałam mu przynosić dzienniczek ciśnienia, bo nie chciał mi wierzyć ;)
Niezależnie od ciśnienia i tak chce mi się tylko spać i ciężko się pracuje.

Na prywatnym zdecydowanie :)
Ja też jestem druga połowa sierpnia więc jeszcze nawet bym serduszka nie miała 😅

reklama
Do góry