Gudrun1985
Fanka BB :)
Ja bylam na weekend nad morzem. Było super, pogoda piękna i o północy siedzieliśmy na kocyku na plaży a było jakieś 13 stopni!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Może orientujecie się bardziej szczegółowo jak to jest z tą średnią bo mi kiedyś powiedziano w pracy, że liczy się średnia z ostatnich 12 miesięcy ale tylko tych w których nie byłam na L4, zasiłku itp, czyli jeśli przykładowo w roku 2022 byłam na L4 przez kilka dni w marcu, kwietniu i w maju to te miesiące nie liczą się i do średniej wchodzi w tej sytuacji 12.2021, 11.2021 i 10.2021. Dlatego bardzo oszczędnie biorę L4 czy opiekę i wolę wziąć urlop bo jak przyjdzie taki czas jak teraz i będę zmuszona do L4 to dostanę dużo mniejsze pieniądze ze względu na to, że w międzyczasie miałam podwyżki. Jednak szukałam informacji na ten temat i nigdzie nie znalazłam potwierdzenia i zastanawiam się czy mnie nie wprowadzono w błądPorodu dokładną datę to za +/- 7 miesięcy
Liczona jest średnia z aktualnej pracy, nawet jeśli pracujesz krócej niż rok, ale musi być minimum miesiąc. Mam taka samą sytuację
Może wrócimy do tematu tych zdjęć, jak już będzie wątek prywatnyWszystkiego dobrego w Nowym Roku! Najlepszości i miłości! My wróciliśmy przed 3. Wytelepalam trochę to moje dziecko, bo tańczyliśmy Ice Ice Baby np. Stroje nasze zrobiły furorę, mój mąż jak klasyczny alfons Ja jak jego Lodzia Szkoda, że fotek nie mogę wrzucić.
u mnie akurat włosy boskie, rosną jak szalone od samego początku. W 1 ciazy też były piękne, za to cera mi się troche zepsułaDziewczyny,a w jakiej kondycji macie włosy?bo powiem szczerze,u mnie dramat..zrobiły mi się zakola,wypadają włosy garściami..Gorzej niż po ciąży z synem..mam włosy do pasa..i wisi mi kilka strączków..jestem przerażona
Dziewczyny,a w jakiej kondycji macie włosy?bo powiem szczerze,u mnie dramat..zrobiły mi się zakola,wypadają włosy garściami..Gorzej niż po ciąży z synem..mam włosy do pasa..i wisi mi kilka strączków..jestem przerażona
Witajcie
ja przeziębiona, pojawiły mi się plamienia, po północy zauważyłam taki brązowy śluz serio nie wiem czy to od luteiny dopochwowej, bo ją zaczęłam i było to po 1 tabletce, czy inna cholera, leżę choć nie znoszę tego...
Wczoraj spokojnie było, o 3 odbierałam córki
Także jak nie urok to sr...
Włosy mam długie i raczej gęste, oczywiście nie to co kiedyś kiedyś mówiono, że słabe włosy paznokcie itp to kwestia by suplementowac bardziej, bo dziecko sporo czerpie i mamie mało zostawia, ale nie wiem czy to nie mit