ja zaszłam w ciąże na L4 od innego specjalisty, chociaż fakt, że moj gin od początku pytał, gdzie pracuję i sam z własnej woli przedłużył mi L4, gdy skończyło mi się od innego lekarza. Ale ja taka jestem, że zazwyczaj przepraszam wszystkich, za to że żyję, nie chce się narzucać i boję się, ze mogę usłyszeć „ale przecież pani już mniej plami, ciąża to nie choroba”Mi się dłuży bardzo, już ponad miesiąc wiem o ciąży a jest to dluuugi miesiąc, obecnie 9+1 i w sobotę kolejna wizyta i nie mogę się doczekać naprawdę, odliczam czas od jednej do drugiej wizyty inny czas się nie liczy
@RoseGold hmm chyba nie rozumiem dlaczego miałby nie dać l4 skoro z tego co kojarzę od samego początku masz i od razu Cię wysłał wiec już pewnie będzie kontynuował do porodu, zapomniał po prostu chyba, a będziesz płacić za tą następna wizytę tylko l4?
reklama
JoannaLaura
Fanka BB :)
U mnie tez masakra z jedzeniem, odrzuciło mnie od wszystkiego a jak jestem głodna to mam straszne mdłości. Tego się nie spodziewałam, bo na początku miałam ogromny apetyt
EMilkaaa84
Tak,tak..ja też wiem,że ciąża to nie choroba..ale jakbym się nie położyła się 3 lata temu na miesiąc w 8 tygodniu,to nie miałabym syna...też mi lekarka w szpitalu powiedziała,będzie co będzie,a jednak..uważam,że jak się ktoś źle czuje,przysypia po kątach, nie może wyjść z toalety,czy plami,to powinien iść na L4 i nie czuj się że po co,a na co..a właśnie po to,żeby szczęśliwie donosićja zaszłam w ciąże na L4 od innego specjalisty, chociaż fakt, że moj gin od początku pytał, gdzie pracuję i sam z własnej woli przedłużył mi L4, gdy skończyło mi się od innego lekarza. Ale ja taka jestem, że zazwyczaj przepraszam wszystkich, za to że żyję, nie chce się narzucać i boję się, ze mogę usłyszeć „ale przecież pani już mniej plami, ciąża to nie choroba”
Zuzanna1996
Też tak miałam że na początku wszystko jadłam a teraz praktycznie nie mogę nic jeść i zastanawiam się kiedy to przejdzieU mnie tez masakra z jedzeniem, odrzuciło mnie od wszystkiego a jak jestem głodna to mam straszne mdłości. Tego się nie spodziewałam, bo na początku miałam ogromny apetyt
Byłam na wizycie u mojego niezawodnego gina... Powiedziałam, że byłam na usg wczoraj w medicover i wynik niepokojący, czy chcę pan zobaczyć, on że nie ma potrzeby, sprawdzimy sobie co tam i...
Moja radość jest umiarkowana, bo strach już chyba będzie do końca otóż, założył mi kartę ciąży, z usg wiek to 6,0 tc, serce bije 107 termin z usg 23.08.23. Mam zrobić jutro progesteron i jak wynik będzie poniżej 25 to brać luteinę. Jutro lecę, a nast wizyta oczywiście u niego 25.01.23.
Ufff
Moja radość jest umiarkowana, bo strach już chyba będzie do końca otóż, założył mi kartę ciąży, z usg wiek to 6,0 tc, serce bije 107 termin z usg 23.08.23. Mam zrobić jutro progesteron i jak wynik będzie poniżej 25 to brać luteinę. Jutro lecę, a nast wizyta oczywiście u niego 25.01.23.
Ufff
Gudrun1985
O, masz tak, samo jak ja tez ostatnia miesiączka 11.11 i ten sam termin poroduCześć witam się z wami i ja. Om. 11.11 we wtorek miałam wizytę i lekarz powiedział że to już 6 TC. Słyszałam . Termin wychodzi na 18.08 . Na stanie córka urodzona w maju 2020
Gudrun1985
Byłam dziś u ginekolog na Luxmed, żeby mi kartę ciąży założyła i bym mogła zrobić badania krwi za darmo. Ale cieszę się że u niej nie prowadzę ciąży. Co chwilę podważała to co mówię, odzywała się średnio sympatycznie, pytała po co mi zastrzyki, po co mi tyle badań itd itp. I jeszcze jak powiedziałam że 1 ciąża, a potem powiedziałam że 2 poronienia były, to się oburzyła, że jaka 1 ciąża, jak to trzecia!
Zrobiła usg, coś tam sobie patrzyła i za chwilę obraca ekran i mowi- o, tak to wygląda..
Już tylko siedziałam i czekałam aż badania wypisze... Na szczęście większość w pakiecie mam, oprócz ferrytyny i witaminy D.
Dzidzia już większa, bo 0,92cm i niby 7+1 a w zeszły czwartek miało 0,29cm i 5+6.
Zrobiła usg, coś tam sobie patrzyła i za chwilę obraca ekran i mowi- o, tak to wygląda..
Już tylko siedziałam i czekałam aż badania wypisze... Na szczęście większość w pakiecie mam, oprócz ferrytyny i witaminy D.
Dzidzia już większa, bo 0,92cm i niby 7+1 a w zeszły czwartek miało 0,29cm i 5+6.
MamaKrzysia19
Dziewczyny, a ja tak z innej beczki. Da się jakoś wejść przez aplikacje, żeby było widać po prostu nieprzeczytane wiadomości? Bo ja jak wchodzę to mi pokazuje wszystko od 1 strony
reklama
Podziel się: