mylenne
Fanka BB :)
A ja sobie dogodziłam zupką ogórkowąJa dzis chyba z pol kg kiszonej kapusty zjadlam, a na sniadanie i koktajl to mnie wymioty wziely.. Chyba cos sie i u mnie zaczyna z objawami
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A ja sobie dogodziłam zupką ogórkowąJa dzis chyba z pol kg kiszonej kapusty zjadlam, a na sniadanie i koktajl to mnie wymioty wziely.. Chyba cos sie i u mnie zaczyna z objawami
Tulimy mocno i zaciskamy kciuki!! Musi być dobrzeCzekam już do lekarza. Ale się stresuje! Wiem, że może nie być nic widać, bo to triche ponad 5 tyg, ake ja MUSZĘ się dowiedziec
Są ważne 3miesisce , tak mi w sobotę powiedziała ginekolog.Swoją drogą jestem ciekawa bo jeśli większość badań miałam robionych pod inseminację tj. cytomegalia, toxo, różyczka, gr krwi itp. (badania robione w wakacje więc jeszcze mają ważność) to czy zlecą mi to ponownie bo jestem w ciązy?
Ja na 5+2 maialm stwierdzonego dużego krwiaka , przez dwa tyg faktycznie dość mocno się oszczędzałam , aczkolwiek nie mogłam za długo ulezec, taka moja natura. Natomiast na wizycie 7+2 już się po części wchłonął był dużo mniejszy. Zobaczymy co będzie na następnej wizycie , którą mam w sylwestraNajważniejsze, że jest zarodek i serduszko. A krwiak powinien się wchłonąć czy raczej opróżnić? Da się coś z tym zrobić czy to musi sie zadziać samo?
super! a ktory masz tydzien? Ja w czwartek ide i sie zastanawiam czy cos bedzie widac. Mam teraz 5+4.Ja już po wizycie! Mamy serduszko! Już zarodek ma 6,4 mm dziękuje za wszystkie kciuki założył mi tez już karte ciąży
Super!! Wspaniała wiadomośćJa już po wizycie! Mamy serduszko! Już zarodek ma 6,4 mm dziękuje za wszystkie kciuki założył mi tez już karte ciąży