reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2023

reklama
Swoją drogą jestem ciekawa bo jeśli większość badań miałam robionych pod inseminację tj. cytomegalia, toxo, różyczka, gr krwi itp. (badania robione w wakacje więc jeszcze mają ważność) to czy zlecą mi to ponownie bo jestem w ciązy? 🤨
Są ważne 3miesisce , tak mi w sobotę powiedziała ginekolog.

Ja na wizycie 5+2 nie widziałam serduszka , ale już na 7+2 tak więc na spokojnie !:)

Najważniejsze, że jest zarodek i serduszko. A krwiak powinien się wchłonąć czy raczej opróżnić? Da się coś z tym zrobić czy to musi sie zadziać samo?
Ja na 5+2 maialm stwierdzonego dużego krwiaka , przez dwa tyg faktycznie dość mocno się oszczędzałam , aczkolwiek nie mogłam za długo ulezec, taka moja natura. Natomiast na wizycie 7+2 już się po części wchłonął był dużo mniejszy. Zobaczymy co będzie na następnej wizycie , którą mam w sylwestra 🍾

Ja już po wizycie! Mamy serduszko! Już zarodek ma 6,4 mm 🥺❤️❤️ dziękuje za wszystkie kciuki ❤️❤️ założył mi tez już karte ciąży

Załączniki

• 98DB93AC-DAB5-405C-88FF-2A0A447DF0CD.jpeg
    98DB93AC-DAB5-405C-88FF-2A0A447DF0CD.jpeg
    1,9 MB · Wyświetleń: 74
reklama
Już jestem po. Wiedziałam, że jeszcze nie będzie widać serduszka, tym bardziej że po pomiarach stwierdził że młodsza niż 5 tyg. Ake to akurat niemożliwe. Mój mąż jest tylko na weekend. Wiem, kiedy musiało dojść do zapłodnienia. Tym bardziej że testy owu były pozytywne. W każdym razie na razie cieszę się z kropki - a raczej kropek 😁😁😁 bo pęcherzyki są dwa! Oby się wszystko udało i się utrzymały. Byłabym przeszczesliwa z bliźniąt! Tak zapisał "ciąża mnoga, dwuowodniowa, dwukosmowkowa" 🙂

Do góry