tez planuję go kupić, chociaż kiedyś czytałam opinie, że przy nieidealnych ciążach może być trochę za mało miejsca (na wyniki itd). Ale na razie wstrzymuje się z kupnem, bo jakoś jeszcze się bojęA ja dziś dostałam ten segregator ciążowy od mamy ginekolog i powiem wam, że wygląda na prawdę przyzwoicie. Myślę, że się przyda ja lubię mieć wszystko w jednym miejscu, a tu te pięknie oznaczone kopertki robią robotę
reklama
karolamk
Fanka BB :)
Na końcu jest taka "dodatkowa koperta" i tam wsadziłam wszystkie badania i dokumenty z wizyt z ostatnich kilku miesięcy i byłam zaskoczona, że jest bardzo pojemna, bo jeszcze drugie tyle by się zmieściło. Myślę, że gdyby jakims cudem zabrakło gdzieś miejsca to zwykła koszulka formatu A5 zrobi robotętez planuję go kupić, chociaż kiedyś czytałam opinie, że przy nieidealnych ciążach może być trochę za mało miejsca (na wyniki itd). Ale na razie wstrzymuje się z kupnem, bo jakoś jeszcze się boję
a zdjęcia masz?Jasne, tzn ze ta kreska testowa nie ciemnieje i jest duuuzo jaśniejsza od kontrolnej. Może nie cień cienia, ale duża różnica.
w sumie racja. No nic, może zdecyduje się na kupno po założeniu karty. JAK BÓG DA doczekać (zawsze mam w oczach tego mema jak tak biadole)Na końcu jest taka "dodatkowa koperta" i tam wsadziłam wszystkie badania i dokumenty z wizyt z ostatnich kilku miesięcy i byłam zaskoczona, że jest bardzo pojemna, bo jeszcze drugie tyle by się zmieściło. Myślę, że gdyby jakims cudem zabrakło gdzieś miejsca to zwykła koszulka formatu A5 zrobi robotę
Załączniki
OlaJL
Cześć. Ja również witam się nieśmiało. Według potwierdzonej monitoringiem owu jestem dziś 4t+3d. Pierwsza wizyta 21.12. będzie to 5+3, wiem że to za wczesnie na serce ale nie potrafiłabym przeżyć świat bez jakiejkolwiek konkretnej informacji. Na stanie już 9 latek i 7 latka, więc ciąża po sporej przerwie. Wystarana, a mimo to na mózg siadło mi konkretnie, w głowie papka, łzy bez powodu i uczucie niepokoju. Dlatego wstrzymywałam się z napisaniem tu, bo próbowałam sobie radzić sama z sobą. Liczę na to że w tym samym składzie lub większym będziemy świętować od 1 sierpnia 2023 narodziny naszych dzieci.
witamy! Ja tez zaszłam w ciąże po dłuższej przerwie - moje córki mają 10 i 8 latCześć. Ja również witam się nieśmiało. Według potwierdzonej monitoringiem owu jestem dziś 4t+3d. Pierwsza wizyta 21.12. będzie to 5+3, wiem że to za wczesnie na serce ale nie potrafiłabym przeżyć świat bez jakiejkolwiek konkretnej informacji. Na stanie już 9 latek i 7 latka, więc ciąża po sporej przerwie. Wystarana, a mimo to na mózg siadło mi konkretnie, w głowie papka, łzy bez powodu i uczucie niepokoju. Dlatego wstrzymywałam się z napisaniem tu, bo próbowałam sobie radzić sama z sobą. Liczę na to że w tym samym składzie lub większym będziemy świętować od 1 sierpnia 2023 narodziny naszych dzieci.
milobuzik
Cześć dziewczyny, chciałam się przywitać i bardzo chciałabym tu z Wami zostać do sierpnia
O dziecko staramy się już ponad 1.5 roku, w lutym 2022 poroniłam w 6tc...
Trochę już straciłam nadzieję, bo być może jestem najstarsza (mam 35 lat).. a tu niespodzianka, dwie kreseczki
Wg aplikacji dziś 5+4, temperatura min 37.0, cycki bolą tak, że nie umiem spać, w brzuchu mieli i kluje (w pochwie czasem też )..mdlosci, a najgorsza senność!
Usg mam 23.12 (będzie 6+4..więc powinno coś być ).
Boje się pójść na bete, żeby nie zacząć się martwić..boję się że będę miała przyrosty poniżej norm i zacznę świrować..
Testów domowych zrobilam wiele, wychodzą po sekundzie 2 grube krechy, póki co czuje że ciąża się rozwija, ale strach jest...
Pozdrawiam wszystkie w stanie błogosławionym !
O dziecko staramy się już ponad 1.5 roku, w lutym 2022 poroniłam w 6tc...
Trochę już straciłam nadzieję, bo być może jestem najstarsza (mam 35 lat).. a tu niespodzianka, dwie kreseczki
Wg aplikacji dziś 5+4, temperatura min 37.0, cycki bolą tak, że nie umiem spać, w brzuchu mieli i kluje (w pochwie czasem też )..mdlosci, a najgorsza senność!
Usg mam 23.12 (będzie 6+4..więc powinno coś być ).
Boje się pójść na bete, żeby nie zacząć się martwić..boję się że będę miała przyrosty poniżej norm i zacznę świrować..
Testów domowych zrobilam wiele, wychodzą po sekundzie 2 grube krechy, póki co czuje że ciąża się rozwija, ale strach jest...
Pozdrawiam wszystkie w stanie błogosławionym !
reklama
Mam takie nocne rozkminy. Idę jutro na wizytę na nfz, żeby wysępić badania, wiadomix. I jeśli ten lekarz założy mi kartę ciąży, to rozumiem, że wtedy wpisze mnie do tego rejestru? W sumie trochę siara, bo już na pewno będę musiała się mojemu lekarzowi prowadzącemu do tego przyznać niby już mu coś wspominałam, że na nfz tez byłam, ale jak już będę wpisana, to już tak wprost będę musiała powiedzieć. Nie przemyślałam tego wcześniej
Podziel się: