reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2023

po prostu miej świadomość, że jeszcze nie musi być za wiele widoczne i staraj się w razie czego nie denerwować. Wiem, ze łatwo mówić, ciężko wprowadzić w życie, No ale co zrobić🤣

ja na całe szczęście na L4 już od jakiegoś czasu, No ale wiadomo, że mając dzieci, które trenują, grają na instrumentach, to ciężko usiedzieć na zadzie w domu🙈 właśnie zaraz powinnam jechać z młodszą do szkoły muzycznej, ale tak zaczęło sypać, że mi się nie chce🙄 może mojego tatę namówię, żeby z nią pojechał🤭

u mnie zaczęło się w zeszłą sobotę bólem gardła i podwyższoną temp i z dnia na dzień było coraz gorzej, bo straciłam głos, później doszedł katar i okropny kaszel, gorączki nie mam, ale czuje się cały czas jakbym miała😐 no i wczoraj zaczął mnie bolec policzek, spuchło mi oko, wiec wychodzi, że doszło do zatok, dlatego dostałam podwójna dawkę antybiotyku😣

u mnie najbliższa rodzina już wie. Wiem też, że mąż w pracy powiedział już wszystkim kolegom🙄

naprawdę mu pomógł ten *spam*? Mi on g***o daje🤣

a to my łeb w łeb idziemy, bo mi tez apka pokazuje, że w wigilie będę w 8+4
Kurczę, to niezle Cie zaatakowało. Przykro mi, ze nie możesz odpocząć i „wyleżeć” tego dziadostwa.

Co do wiadomego suplementu na gardło, to tez byłam zdziwiona 😅 równie dobrze, można possać cukierka 😏

reklama
Pomyliłam się właśnie 7+4 opoznilam wigilie o tydzień 😂

Na długo dostałaś antybiotyk? Bardzo Cię umeczy ta choroba już się tyle ciągnie.
No to w sylwestra będziesz miała 8+4😬
Dostałam jedno opakowanie antybiotyku, ale ze mam 4 tabletki dziennie, to pewnie jakoś na krótko🤔 jeszcze go nie wykupiłam, zaraz jednak się pofatyguje do tej szkoły muzycznej to do apteki skoczę

A w którym dniu po szacowanym zapłodnieniu/owulacji (czy to bardziej dzień cyklu nadal, nie wiem jak się powinno teraz liczyć) byłaś żeby widoczne było serduszko? Bo nie wiem czy za wczesnie się nie umawiam...

Jak byłam 5+5 to jeszcze nie było serduszka. Dzisiaj jest 6+5 i było, natomiast lekarka powiedziała, że to 6 i pół tygodnia czyli 6+3 albo 6+4. Malenstwo ma długość 6mm.

Ja rodzicom powiedziałam i jego rodzice też wiedzą. Nikt poza nimi nie wie i wolimy poczekać, bo już się raz wydaliśmy i straciliśmy 🥴🥹

reklama
Do góry