Pepe88
Fanka BB :)
Kurczę, to niezle Cie zaatakowało. Przykro mi, ze nie możesz odpocząć i „wyleżeć” tego dziadostwa.po prostu miej świadomość, że jeszcze nie musi być za wiele widoczne i staraj się w razie czego nie denerwować. Wiem, ze łatwo mówić, ciężko wprowadzić w życie, No ale co zrobić
ja na całe szczęście na L4 już od jakiegoś czasu, No ale wiadomo, że mając dzieci, które trenują, grają na instrumentach, to ciężko usiedzieć na zadzie w domu właśnie zaraz powinnam jechać z młodszą do szkoły muzycznej, ale tak zaczęło sypać, że mi się nie chce może mojego tatę namówię, żeby z nią pojechał
u mnie zaczęło się w zeszłą sobotę bólem gardła i podwyższoną temp i z dnia na dzień było coraz gorzej, bo straciłam głos, później doszedł katar i okropny kaszel, gorączki nie mam, ale czuje się cały czas jakbym miała no i wczoraj zaczął mnie bolec policzek, spuchło mi oko, wiec wychodzi, że doszło do zatok, dlatego dostałam podwójna dawkę antybiotyku
u mnie najbliższa rodzina już wie. Wiem też, że mąż w pracy powiedział już wszystkim kolegom
naprawdę mu pomógł ten *spam*? Mi on g***o daje
a to my łeb w łeb idziemy, bo mi tez apka pokazuje, że w wigilie będę w 8+4
Co do wiadomego suplementu na gardło, to tez byłam zdziwiona równie dobrze, można possać cukierka