olak96
Fanka BB :)
Mnie cycki tylko delikatnie po bokach, a brzuch też już znaczenie mniej, czuje tylko że coś tam się majstruje ale jest okU mnie ból piersi ciagle, za to ten brzuch już tak nie boli
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mnie cycki tylko delikatnie po bokach, a brzuch też już znaczenie mniej, czuje tylko że coś tam się majstruje ale jest okU mnie ból piersi ciagle, za to ten brzuch już tak nie boli
Czyli zdrowa fizjologiczna ciąża nie daje zwolnienia do końca ciąży? Musi być jakiś powód dodatkowy(chorobowy)? Ja tego kompletnie nie rozumiem
Nie 2 a 6 tygodni przed datą porodu. Niby w zdrowej fizjologicznej ciąży nie powinno się dostać L4 ale rzeczywistość jest taka że lekarze mimo tego ze wszystko jest ok to często pytają czy chcesz L4 i tyleTak. Jedynie macierzyński można rozpocząć 2 tygodnie przed datą planowanego porodu
Rzygnęłam dziś ale o dziwo po południu po drzemce. Cycki tkliwe, w brzuchu coś się zadziewa
U mnie 3+ 3 to gdzieś za dwa tygodnie dopiero będę umawiała się do gina.
Mnie też głównie piersi bolą i robi mi się niedobrze jak jestem głodna, więc staram się nie dopuszczać do tego stanuU mnie ból piersi ciagle, za to ten brzuch już tak nie boli
Przebiegowi ciazy i tak gorsze samopoczucie w niczym nie pomaga, więc myślę że nic tylko się cieszyć, że nic Ci nie dolegaA ja się zastanawiam, czy to na pewno dobrze, że się tak dobrze czuję.