reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2023

reklama
Ja dzisiaj zrobiłam test i wydaje mi się, ze nie jest ciemniejszy niż wczoraj 🫣 i się martwię.
Ja Ci pokaże test z testeo przy becie ok 1000.. a jaki test robisz?

Załączniki

• 6E8C500A-BEA0-4EAF-B60C-68EEB8F39E65.jpeg
    6E8C500A-BEA0-4EAF-B60C-68EEB8F39E65.jpeg
    70,7 KB · Wyświetleń: 102
Ja Ci pokaże test z testeo przy becie ok 1000.. a jaki test robisz?
Pinki wstawię wam moje rozebrane 😂 ten na gorze z wczoraj rano, ten na dole z dzisiaj. Co prawda wczoraj było z 1 siku dzisiaj z 2 bo nie chciało mi się robić testu o 5 a sikam dużo 😂.

Załączniki

• 2F86E0DD-D4CB-4815-9354-85F31BF4BE8E.jpeg
    2F86E0DD-D4CB-4815-9354-85F31BF4BE8E.jpeg
    534,3 KB · Wyświetleń: 77
  • FAAF0A7A-2841-4E05-A824-9218B646FA49.jpeg
    FAAF0A7A-2841-4E05-A824-9218B646FA49.jpeg
    444,6 KB · Wyświetleń: 75
Pinki wstawię wam moje rozebrane 😂 ten na gorze z wczoraj rano, ten na dole z dzisiaj. Co prawda wczoraj było z 1 siku dzisiaj z 2 bo nie chciało mi się robić testu o 5 a sikam dużo 😂.

Kreski są widoczne i to najważniejsze! :) Przy niskich betach raczej te różnice między nimi są mało zauważalne, ja dopiero zauważyłam jak mi beta zaczęła rosnąć powyżej 200. Wtedy miałam sporą różnicę względem poprzedniego dnia :)

Kreski są widoczne i to najważniejsze! :) Przy niskich betach raczej te różnice między nimi są mało zauważalne, ja dopiero zauważyłam jak mi beta zaczęła rosnąć powyżej 200. Wtedy miałam sporą różnicę względem poprzedniego dnia :)
Do kiedy mniej więcej testowałas?

Ja jak zrobiłam test 10 i 11dpo (według mnie) to kreska była taka domyślna niby coś jest ale nie wiesz czy nie zwidy 😅 kolejny test zrobiłam dzień przed @ i były już dwie grube kreski , pierwsze testy 10 czułość ,a trzeci 25

Ja jak zrobiłam test 10 i 11dpo (według mnie) to kreska była taka domyślna niby coś jest ale nie wiesz czy nie zwidy 😅 kolejny test zrobiłam dzień przed @ i były już dwie grube kreski , pierwsze testy 10 czułość ,a trzeci 25
Kurde ja po tamtym biochemie mam traumę chyba z tymi testami dlatego tak wariuje. Bo w pewnym momencie przestały ciemniec a nawet zaczęły być mniej widoczne. Pozostaje mi modlić się żeby jutrzejsze beta miała właściwy przyrost 🫣

reklama
Kurde ja po tamtym biochemie mam traumę chyba z tymi testami dlatego tak wariuje. Bo w pewnym momencie przestały ciemniec a nawet zaczęły być mniej widoczne. Pozostaje mi modlić się żeby jutrzejsze beta miała właściwy przyrost 🫣
Napewno będzie dobrze. Trzymam kciuki ❤️Ja zrobię betę jutro . I kupię jeszcze test i zrobię zanim zadzwonię do gin,bo mam takie wariacje,wkręcam sobie,że zadzwonię umowie się,a tam nie będzie nic 😳 w sensie ciąży

Do góry