reklama
olka11135
Fanka BB :)
Ja oprócz bólu brzucha i piersi nic nie odczuwam. Zastanawiam się czy beta jest ok jak na 11 dpo?
Brak objawów ciąży na każdym etapie jest ok. W każdej ciąży czułam się inaczej, najlepiej właśnie w pierwszej. Totalnie zero objawów jak to powiedziała moja mama "nic tylko w ciąży chodzić"
Emka24@
Fanka BB :)
Jaka piękna beta ile jesteś dpo?Mam wyniki ^^
piękna betaMam wyniki ^^
Mam to samo a jestem w 4+2A nie robi wam się słabo? Ja jak odkurze coś porobie,albo jak wejdę do jakiegoś zaduchu to czuję jak mi bije serce ,gorąco się robi i jakbym miała odlecieć
Ja miałam 9.11 owu!!) Ale fajnie idziemy razem ja wczoraj miałam betę 783. Dziś byłam i gin zostałam obstawiona lekami że względu na wcześniejsze poronienia. Na USG było coś widać ale lekarz nie potwierdził na 100% że to pęcherzyk ciążowyJestem jakieś 3 dni po przewidywanej miesiączce. Owulacje miałam jakoś 9-10.11. czyli dzisiaj mamy jakieś 16-17 dpo?
reklama
Cześć można dołączyć? Termin wg kalkulatora mam na 31.07 więc prawie sierpien od tygodnia pozytywne testy z moczu w środę beta 134 w piątek 310 (4t4d )progesteron 23.5 Byłam u lekarza oczywiście nic nie widać na USG ale endometrium pogrubione itp Zlecił powtórkę badań we wtorek Bardzo się stresuje że są to za niskie wartości tym bardziej że cały mam powtarzające się bóle w okolicy kości ogonowej Plamienia miałam minimalne w terminie miesiączki ale teraz jest ok Kilka lat temu byłam w ciąży biochemicznej więc chyba dlatego mam mega niepokoje jak sytuacja się dalej potoczy... Co o tym myślicie????
Podziel się: