reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2023

reklama
Mam wyniki ^^

Załączniki

• 370cd664-0e06-423f-9a75-62e75f4b3e4d.jpeg
    370cd664-0e06-423f-9a75-62e75f4b3e4d.jpeg
    44,4 KB · Wyświetleń: 135
Jestem jakieś 3 dni po przewidywanej miesiączce. Owulacje miałam jakoś 9-10.11. czyli dzisiaj mamy jakieś 16-17 dpo?
Ja miałam 9.11 owu!!) Ale fajnie idziemy razem ;) ja wczoraj miałam betę 783. Dziś byłam i gin zostałam obstawiona lekami że względu na wcześniejsze poronienia. Na USG było coś widać ale lekarz nie potwierdził na 100% że to pęcherzyk ciążowy

reklama
Cześć :) można dołączyć? Termin wg kalkulatora mam na 31.07 więc prawie sierpien ;) od tygodnia pozytywne testy z moczu w środę beta 134 w piątek 310 (4t4d )progesteron 23.5 Byłam u lekarza oczywiście nic nie widać na USG ale endometrium pogrubione itp Zlecił powtórkę badań we wtorek Bardzo się stresuje że są to za niskie wartości tym bardziej że cały mam powtarzające się bóle w okolicy kości ogonowej Plamienia miałam minimalne w terminie miesiączki ale teraz jest ok Kilka lat temu byłam w ciąży biochemicznej więc chyba dlatego mam mega niepokoje jak sytuacja się dalej potoczy... Co o tym myślicie????

Do góry