Ja wgl tyle jem i zdrowo i niezdrowo boje się, ze jak będę miała większa bete to cały dzień
Jedz póki możesz
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja wgl tyle jem i zdrowo i niezdrowo boje się, ze jak będę miała większa bete to cały dzień
Hej a który dpo te testy ? Mój dzisiejszy 10 dpoTe różne to z czwartku, potem sobota ten środkowy i 2 z dzisiaj, ale dzisiaj inne testy
Hej a który dpo te testy ? Mój dzisiejszy 10 dpoZobacz załącznik 1466331
Hej a który dpo te testy ? Mój dzisiejszy 10 dpoZobacz załącznik 1466331jak jest ich wiele to 10dpo, wiec podobna słaba kreska co Twoja.
Trzymam bardzo mocno kciuki!!! Daj znać koniecznieU mnie dzisiaj dużo jaśniejsze kreski. Zaczynam się powoli żegnać z Wami. Idę jeszcze na betę I proga za chwilkę, zobaczę jak to teraz wygląda. No nic, znowu nie było mi dane. Dam później jeszcze znać jakie wyniki i uciekam.
Ja tez kochana nie mam wyraźnych kresek a beta w sobotę 96, wysyłam zdjęcie kreski z dzisiaj ale to test z testeo i pierwszy raz sie tak kreska zabarwiła. Tylko beta tak naprawdę, ja żałuje ze robię te testy, robię bo mam bo niepotrzebnie sie stresuje ze mam blada kreskę, a tak naprawdę tylko odpowiedni przyrost bety jest najważniejszy.Ten na dole jest o czułości 25... to chyba nie wygląda tak źle... ?