reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2023

reklama
Te różne to z czwartku, potem sobota ten środkowy i 2 z dzisiaj, ale dzisiaj inne testy 😅
Hej a który dpo te testy ? Mój dzisiejszy 10 dpo
IMG_20221120_104448.jpg

U mnie dzisiaj dużo jaśniejsze kreski. Zaczynam się powoli żegnać z Wami. Idę jeszcze na betę I proga za chwilkę, zobaczę jak to teraz wygląda. No nic, znowu nie było mi dane. Dam później jeszcze znać jakie wyniki i uciekam.

Już po pobraniu. Zrobiłam zdjęcie testów i teraz je sobie oglądam i właściwie nie wyglądają najgorzej. Może za bardzo panikuje... Nie wiem... zobaczymy, jak przyjdą wyniki.

Załączniki

• c6c8d79b-716d-456d-928e-88cbd54448f9.jpeg
    c6c8d79b-716d-456d-928e-88cbd54448f9.jpeg
    50,3 KB · Wyświetleń: 178
reklama
Ten na dole jest o czułości 25... to chyba nie wygląda tak źle... ?
Ja tez kochana nie mam wyraźnych kresek a beta w sobotę 96, wysyłam zdjęcie kreski z dzisiaj ale to test z testeo i pierwszy raz sie tak kreska zabarwiła. Tylko beta tak naprawdę, ja żałuje ze robię te testy, robię bo mam bo niepotrzebnie sie stresuje ze mam blada kreskę, a tak naprawdę tylko odpowiedni przyrost bety jest najważniejszy.
D11229C7-A008-418B-B794-EFF853DEB55C.jpeg

Do góry