reklama
Emka24@
Fanka BB :)
Kurde ciekawe jak u mnie wyjeżdżająU mnie dopiero o 12 te wyniki z punktu pobrań jadą do laboratorium.
Ja mam dzisiaj pierwsze USG, o 17:20. Mąż nie da rady pojechać ze mną. Boję się że będzie pusty pęcherzyk albo za mały. Chyba w każdej z nas jest taki strach, prawda? Uspokajam się że to wszystko i tak jest niezależne ode mnie, więc muszę wziąć na klatę każdą opcję.
graż_ka
Sprawdz godzinę do której zbierają próbki krwi . Na bank po tej wyjeżdża do laboratorium.Kurde ciekawe jak u mnie wyjeżdżają
Emka24@
Wiesz co tylko to jest diagnostyka na 100% musza być dwie partie, które jeżdżą do laboratorium.Sprawdz godzinę do której zbierają próbki krwi . Na bank po tej wyjeżdża do laboratorium.
Emka24@
Tak chyba jesteśmy od tego żeby się ciagle martwić. Będzie dobrze zobaczysz! Dzisiaj jesteś w którym tygodniu ciąży? Trzymamy mocno kciuki i pisz nam tu zaraz po!Ja mam dzisiaj pierwsze USG, o 17:20. Mąż nie da rady pojechać ze mną. Boję się że będzie pusty pęcherzyk albo za mały. Chyba w każdej z nas jest taki strach, prawda? Uspokajam się że to wszystko i tak jest niezależne ode mnie, więc muszę wziąć na klatę każdą opcję.
Cześć mamy podobnie też 4 ciąża i 1 szkrab 2 poronienia (w tym pozamaciczna) . Syna nam z pierwszej ciąży. Trzymam kciukiTo i ja się z Wami chciałam przywitac-przeczytalam cały wątek
Też z duszą na ramieniu,bo jestem w 4 ciąży..A mam tylko jednego szkraba.
Termin z OM wypada mi na 8 sierpień. Jak się wszystko dobrze potoczy to jak wytrzymam do końca lipca to będzie sukces
Mam na "koncie" zatrzymanie akcji serca w 8tc, z drugiej ciąży mam synka,trzecia..najgorsza bo pozamaciczna(cudem uniknęłam wycięcia jajowodów) no i teraz 4...
Nie nastawiam się, ale bardzo bym chciała wizytę mam dopiero przed świętami,także czekaja mnie jeszcze ponad 2 tyg niepewności. Trzymam za Was kciuki
Ja też byłam wyniki wieczorem.Ja tez! Ale obiecałam sobie, ze sprawdzę dopiero po 16
reklama
Tak chyba jesteśmy od tego żeby się ciagle martwić. Będzie dobrze zobaczysz! Dzisiaj jesteś w którym tygodniu ciąży? Trzymamy mocno kciuki i pisz nam tu zaraz po!
5+5
Podziel się: