reklama
Emka24@
Fanka BB :)
Kurde ciekawe jak u mnie wyjeżdżająU mnie dopiero o 12 te wyniki z punktu pobrań jadą do laboratorium.![]()
![Thinking face :thinking: 🤔](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f914.png)
Ja mam dzisiaj pierwsze USG, o 17:20. Mąż nie da rady pojechać ze mną. Boję się że będzie pusty pęcherzyk albo za mały. Chyba w każdej z nas jest taki strach, prawda? Uspokajam się że to wszystko i tak jest niezależne ode mnie, więc muszę wziąć na klatę każdą opcję.
graż_ka
Sprawdz godzinę do której zbierają próbki krwiKurde ciekawe jak u mnie wyjeżdżają![]()
Emka24@
Wiesz co tylko to jest diagnostyka na 100% musza być dwie partie, które jeżdżą do laboratorium.Sprawdz godzinę do której zbierają próbki krwi. Na bank po tej wyjeżdża do laboratorium.
Emka24@
Tak chyba jesteśmy od tego żeby się ciagle martwić. Będzie dobrze zobaczysz! Dzisiaj jesteś w którym tygodniu ciąży? Trzymamy mocno kciuki i pisz nam tu zaraz po!Ja mam dzisiaj pierwsze USG, o 17:20. Mąż nie da rady pojechać ze mną. Boję się że będzie pusty pęcherzyk albo za mały. Chyba w każdej z nas jest taki strach, prawda? Uspokajam się że to wszystko i tak jest niezależne ode mnie, więc muszę wziąć na klatę każdą opcję.
Cześć mamy podobnie też 4 ciąża i 1 szkrab 2 poronienia (w tym pozamaciczna) . Syna nam z pierwszej ciąży. Trzymam kciukiTo i ja się z Wami chciałam przywitac-przeczytalam cały wątek
Też z duszą na ramieniu,bo jestem w 4 ciąży..A mam tylko jednego szkraba.
Termin z OM wypada mi na 8 sierpień. Jak się wszystko dobrze potoczy to jak wytrzymam do końca lipca to będzie sukces
Mam na "koncie" zatrzymanie akcji serca w 8tc, z drugiej ciąży mam synka,trzecia..najgorsza bo pozamaciczna(cudem uniknęłam wycięcia jajowodów) no i teraz 4...
Nie nastawiam się, ale bardzo bym chciaławizytę mam dopiero przed świętami,także czekaja mnie jeszcze ponad 2 tyg niepewności. Trzymam za Was kciuki
![]()
![Hugging face :hugging: 🤗](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f917.png)
Ja też byłam wyniki wieczorem.Ja tez! Ale obiecałam sobie, ze sprawdzę dopiero po 16![]()
reklama
Tak chyba jesteśmy od tego żeby się ciagle martwić. Będzie dobrze zobaczysz! Dzisiaj jesteś w którym tygodniu ciąży? Trzymamy mocno kciuki i pisz nam tu zaraz po!
5+5
Podziel się: