reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2023

a masz może zdjęcie tego testu co nie wyszedł? Powiem Ci tak, że ja robiąc teraz testy jak wariatka, zauważyłam, ze widoczność kresek na testach różnych firm potrafi być diametralnie rożna

wow! U mnie przy takiej jasnej kresce na facelle na pinku totalnie nic nie było widać😀
Te dwa testy dzielą 4 dni ;) Zrobiłam pinka, ponieważ naczytałam się, że Facelle lubi ściemniać i że przedwcześnie się cieszyłam ;)

reklama
Mnie dzisiaj mniej bolą piersi, ale za to matko tak zle mi było na tym pobraniu, bo czuć tam na maksa było ten zapach chemii do czyszczenia 😂.

To mnie większą część dnia brzuch boli jak na okres, w sumie od tygodnia..Też nie wiem,jak się to wszystko potoczy,ale póki co,chce być dobrej myśli..Lekarz mówił że może tak być i tego się trzymam

To mnie większą część dnia brzuch boli jak na okres, w sumie od tygodnia..Też nie wiem,jak się to wszystko potoczy,ale póki co,chce być dobrej myśli..Lekarz mówił że może tak być i tego się trzymam
Ja też po pobraniu już. Czekam teraz na wyniki bety. Ale u mnie wynik dopiero koło 17 będzie.... Zobaczymy w którą stronę to pójdzie

Tez bylam na becie dzisiaj , szczerze mówiąc spodziewałam się wyniku między 500-700 a tu takie coś 😯
A2D316A9-B088-4C6B-82F7-442C29E9C46B.jpeg

reklama
Do góry