Helilo
Fanka BB :)
A ja 50 z haczykiem, czy mam się bać?12 dpo - potwierdzonej testem owulacyjnym i miałam 97, na spokojnie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A ja 50 z haczykiem, czy mam się bać?12 dpo - potwierdzonej testem owulacyjnym i miałam 97, na spokojnie
Doczytałam wczoraj wszędzie gdzie się dało. Podobno najważniejszy wzrost ten po 48 h. Sorki nie chciałam straszyć tylko dziewczyny tu niektóre maja takie wartości bety, ze o ja cię . Badasz w piątek przyrost?A ja 50 z haczykiem, czy mam się bać?
tak, oczywiście.Doczytałam wczoraj wszędzie gdzie się dało. Podobno najważniejszy wzrost ten po 48 h. Sorki nie chciałam straszyć tylko dziewczyny tu niektóre maja takie wartości bety, ze o ja cię . Badasz w piątek przyrost?
a ja trochę ponad 6. Jeśli ktoś powinien się stresować to raczej jaA ja 50 z haczykiem, czy mam się bać?
Jak się dzisiaj czujecie?
Chyba nam już to pozostanie, to wieczne stresowanie. Wpisane jest to niejako w naszą rolę. Rolę matkia ja trochę ponad 6. Jeśli ktoś powinien się stresować to raczej ja
Ja jeszcze nie odczuwam skutków ciąży.Jak się dzisiaj czujecie?
Jest ok, choć czuje się trochę jakby przeziebiona. To chyba nie ma związku z ciąża i czekam na wyniki jak na szpilkachJak się dzisiaj czujecie?