milobuzik
Fanka BB :)
Hehe, u nas dobrze, padłam i spałam 3h po wczorajszych akcjach od razu mózg mniej panikuje.Już nieważne mylą mi się grupy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hehe, u nas dobrze, padłam i spałam 3h po wczorajszych akcjach od razu mózg mniej panikuje.Już nieważne mylą mi się grupy
A ja hinduskie Nie stać mnie, żeby codziennie zamawiać, więc już nawet się poświęcam i sama robięJa ostatnio pochłaniam banany... Nie powinnam ale nie mogę się oprzeć. Małż się że mnie śmieje żebym trochę zluzowała bo jeszcze małpkę urodzę ....
25 styczniaTo mamy identyczna sytuacje znowu idziemy łeb w łeb . Bardzo się cieszę, ze wszystko super! Kiedy prenatalne?
Mi lekarz od razu powiedział że zdecydowanie po 12,5 tc, że różnie bywa wcześniej, czasem nie widaćHej . Byłam dzisiaj na badaniach prenatalnych . 11+3 i niestety będę musiała jechać jeszcze raz ,bo lekarz niewiele widział (4,65cm) Powiedział,że jak ma mniej niż 5cm to widać raczki,nóżki ale nie reszta wróżenie z fusów,a to za ważna sprawa. Mam wizytę 31 stycznia ,będzie 13+3 . Myślicie,że to normalne,że jest małe,że nie widać ? Skoro od 11tc można robić to myślałam,że będzie ok .
Jutro będę 12+2 i tez mam prenatalne , zobaczymy co widać, dam znaćHej . Byłam dzisiaj na badaniach prenatalnych . 11+3 i niestety będę musiała jechać jeszcze raz ,bo lekarz niewiele widział (4,65cm) Powiedział,że jak ma mniej niż 5cm to widać raczki,nóżki ale nie reszta wróżenie z fusów,a to za ważna sprawa. Mam wizytę 31 stycznia ,będzie 13+3 . Myślicie,że to normalne,że jest małe,że nie widać ? Skoro od 11tc można robić to myślałam,że będzie ok .