reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2023

Będę trzymała kciuki🙂 tak się stresowałam tą wizytą, ale poszło sprawnie, a wczoraj w nocy przyśnił mi się obraz dzisiejszej wizyty, dosłownie całe badanie czułam się jakbym była w tym swoim śnie 😉

To musiał być piękny sen 🥰
Ja mam same słabe, wolę żeby się nie spełniały 😬

reklama
A ja naiwna liczyłam, że w 6+6 dziś zobaczę kawałek człowieka 😅😂
Wspaniale, że macie serduszko🥰😍 bardzo chcę dziś też 🥺
Ja chce jutro... Tydzień temu był ponad 7 tydzień (nie może być inaczej, bo nie ma możliwości) i nie było serduszka.... Jutro będzie ponad 8 tydzień. I jak nie będzie to ja wiem ze juz nie mam na co czekać..

Ja dzisiaj zaczęłam 10 tydzień. Od kilku dni objawy powoli zanikały. Praktycznie nie bolą mnie już piersi, nawet nie są jakieś obrzmiałe. Jestem mniej senna, mam lepszy apetyt, mdłości są bardzo łagodne. W środę wizyta u gin. Stresuje się bo nie zrezygnowaliśmy ze współżycia, a lekarz zabrania do 16 tyg. Mam nadzieję że wszystko będzie dobrze:)

Ja dzisiaj zaczęłam 10 tydzień. Od kilku dni objawy powoli zanikały. Praktycznie nie bolą mnie już piersi, nawet nie są jakieś obrzmiałe. Jestem mniej senna, mam lepszy apetyt, mdłości są bardzo łagodne. W środę wizyta u gin. Stresuje się bo nie zrezygnowaliśmy ze współżycia, a lekarz zabrania do 16 tyg. Mam nadzieję że wszystko będzie dobrze:)

A czemu zabraniał? Bo jeśli były powody to lepiej jednak słuchać

reklama
Do góry