Anasta07
Fanka BB :)
Ooo, tak samo miałam w 5tc! I też była to kiełbasa, sushi i coś jeszcze co nie pamiętam. Teraz już absolutnie na to ochoty nie mam.Jeśli chodzi o jedzenie, to nie mam jakichś specjalnych awersji tak abstrakcyjnie, w sensie że tylko pomyśle i . U mnie to wyglada tak, ze mam na coś ochotę, zjem to i jest nawet nawet, ale już za godzinę wiem, że już tego nie ruszę. Np w pewnym momencie w 5tc jadłabym tylko kiełbasy, wykupiłam chyba wszystkie z biedry, był taki kiełbasiany zestaw kibica i tak to wpieprzałam, że rodzina na mnie tak patrzyła. Zemdliło mnie i od tamtej pory nie mogę patrzeć na kiełbasę. Miałam ochotę na chińczyka, zjadłam, przyjęło się, ale wiem, że już nie zjem. Mam takie awersje, ale jakby to napisać, poparte faktami
Powiem Wam, że byłam dziś w biedrze, okazało się, że jest 1+1 na pieluchy Dady, a ze zostały akurat dwa ostatnie opakowania jedynek to kupiłam
A poza tym powiem Wam, że ja glownie popołudniami totalnie nie mam powera. I to nie tak, że jestem zmęczona czy śpiąca, tylko tak źle się czuję, tak mi niedobrze (i to nie tylko mdłości, ale takie rozbicie), że ogólnie to mi wszystko jedno. Strasznie mnie to męczy
@Helilo dobrze, że już jest Ok, ale akcja słaba, strasznie współczuję
A z tymi popołudniami mam tak samo! Po obiedzie. Nie mam zaparć, a po południami aż do wieczora tak mi rośnie brzuch jakbym w 4-5mcu chyba była Odbija mi się wtedy i ogólnie czuję się niekomfortowo po prostu, poza tym nic mi nie dolega.
A jakie to są leki celowane bezpośrednio w wirusa? Pomyliło Ci się z bakteriami i antybiotykami, z wirusami nie ma celowanego leczenia Ja byłam chora kilka dni przed świętami z gorączką do 39 stopni i zbijałam tylko gorączkę paracetamolem, po 2-3 dniach przeszło, ale pojawił się wtedy kaszel który trwał 2 tyg, ale już normalnie chodziłam do pracy. Także @fanaberiasnow , koniecznie zbijaj gorączkę powyżej 38stopni paracetamolem.Zrób sobie najpierw test. Są takie co pokazują od razu 3 wirusy. Kosztuje w aptece jakieś 20 zł.
I tak będziesz musiała go mieć bo najlepiej dobrać lek celowany bezpośrednio w wirusa, a w ciąży nie bardzo jest czas na leczenie w ciemno