reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2023

reklama
Wiecie może do jakiego czasu pojawia się w systemie l4? Na IKP nie ma a dodatkowo czytałam ze można sprawdzić na pue ZUS ale zabijcie mnie nie wiem gdzie znaleźć tą zakładkę 😞 chcę poinformować pracodawcę o ciąży i myśle czy poczekać jeszcze na informacje ze jest z kodem B czy jednak nie czekać, zanim to trafi do kadr troszkę minie..
mi lekarz wystawił niby w czwartek po południu/wieczorem. Do piątku wieczorem nie było, pani z rejestracji miała w sobotę z panem doktorem pogadać i do mnie oddzwonić. Oddzwoniła, w sobotę rano i powiedziała, że wszystko jest Ok, ale ja je widziałam na ZUS pue dopiero wieczorem w sobotę.
A na pue musisz mieć ustawione w prawym rogu „ubezpieczony” i po lewej „zaświadczenia lekarskie”

Załączniki

• IMG_1224.jpeg
    IMG_1224.jpeg
    90,4 KB · Wyświetleń: 35
Plamiące wedżajny jak dzisiaj? Ja badanko pod prysznicem i czysto W ogóle to odnoszę wrażenie, że mam tam jakąś maleńką rankę, u wejścia. Piecze mnie tak delikatnie.

Kciuki za wizytujące!

Był spokój teraz znów jakiś mikro beż.
Leże odwłokiem i tylko Stary ni żarcie dorzuca do łóżka 😂

reklama
Do góry