asiasiasia
Fanka BB :)
eeee kupe zrobie na bank przed heheTo dopiero po usg żeby kupa nie zasłoniła dziecka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
eeee kupe zrobie na bank przed heheTo dopiero po usg żeby kupa nie zasłoniła dziecka
cudownieHej, Hej! Melduję się po dłuższej przerwie. Dzisiaj 7+3, zarodek ma 11 mm, serduszko pięknie bije i na ten moment wszystko ok. Zaczynam powolutku cieszyć się ta ciąża i wierzyć, że wszystko się uda!
mi lekarz wystawił niby w czwartek po południu/wieczorem. Do piątku wieczorem nie było, pani z rejestracji miała w sobotę z panem doktorem pogadać i do mnie oddzwonić. Oddzwoniła, w sobotę rano i powiedziała, że wszystko jest Ok, ale ja je widziałam na ZUS pue dopiero wieczorem w sobotę.Wiecie może do jakiego czasu pojawia się w systemie l4? Na IKP nie ma a dodatkowo czytałam ze można sprawdzić na pue ZUS ale zabijcie mnie nie wiem gdzie znaleźć tą zakładkę chcę poinformować pracodawcę o ciąży i myśle czy poczekać jeszcze na informacje ze jest z kodem B czy jednak nie czekać, zanim to trafi do kadr troszkę minie..
Plamiące wedżajny jak dzisiaj? Ja badanko pod prysznicem i czysto W ogóle to odnoszę wrażenie, że mam tam jakąś maleńką rankę, u wejścia. Piecze mnie tak delikatnie.
Kciuki za wizytujące!
ja bardziej na pomarańczowo dziś, ale boli mnie i brzuch i krzyż i czuje typowe rozpieraniePlamiące wedżajny jak dzisiaj? Ja badanko pod prysznicem i czysto W ogóle to odnoszę wrażenie, że mam tam jakąś maleńką rankę, u wejścia. Piecze mnie tak delikatnie.
Kciuki za wizytujące!
ja bardziej na pomarańczowo dziś, ale boli mnie i brzuch i krzyż i czuje typowe rozpieranie
19:40Ty masz jakiś w nocy wizytę nie?
ale ja zarezerwowalam na znanym lekarzu samo usg19:40
ale ja zarezerwowalam na znanym lekarzu samo usg