A mnie zaczęło fest bolec biodro, tak ze nie mogę pozycji znaleźć, bo boli mnie w każdej możliwej ja ogólnie mam mega problemy z kręgosłupem i na pewno wszystkie takie kostno-stawowe bóle będę czuć wcześniej niż przeciętna ciężarna, ale nawet dla mnie 7+1 to delikatnie za wcześnie na ból bioder chyba muszę się do mojej masażystki wybrać. Jestem najbardziej chora osoba w ciąży
reklama
A mnie zaczęło fest bolec biodro, tak ze nie mogę pozycji znaleźć, bo boli mnie w każdej możliwej ja ogólnie mam mega problemy z kręgosłupem i na pewno wszystkie takie kostno-stawowe bóle będę czuć wcześniej niż przeciętna ciężarna, ale nawet dla mnie 7+1 to delikatnie za wcześnie na ból bioder chyba muszę się do mojej masażystki wybrać. Jestem najbardziej chora osoba w ciąży
Bardzo Ci współczuję tego bólu, ale rozbawiło mnie, że jesteś najbardziej chorą osobą w ciąży to rwa kulszowa?
agutek_
Fanka BB :)
Cycuchy to mnie teeeż bolą i w sumie ucieszyłabym się jakby mi jeszcze ciut urosłyhehhe. Ja po za bolem piersi i ciagnieciem w pachwinach nie mam żadnych objawow ale pewnie jeszcze za wczesnie.
asiasiasia
ja rwe kulszowa mialam 10 lat temu w ciazy. I jak napisalas to mi sie przypomnialy nocki. Jak strasznie boli mnie biodro po prawej stronie. Wiec lacze sie w bolu.A mnie zaczęło fest bolec biodro, tak ze nie mogę pozycji znaleźć, bo boli mnie w każdej możliwej ja ogólnie mam mega problemy z kręgosłupem i na pewno wszystkie takie kostno-stawowe bóle będę czuć wcześniej niż przeciętna ciężarna, ale nawet dla mnie 7+1 to delikatnie za wcześnie na ból bioder chyba muszę się do mojej masażystki wybrać. Jestem najbardziej chora osoba w ciąży
dokładnie, obstawiam rwę, dawno nie miałam, raczej dokuczała mi górna część tułowia i już zapomniałam jak to boliBardzo Ci współczuję tego bólu, ale rozbawiło mnie, że jesteś najbardziej chorą osobą w ciąży to rwa kulszowa?
ja w pierwszej ciąży jeszcze nie miałam problemów z kręgosłupem, jak ta beztroska sarenka sobie biegałam całą ciążę No ale miałam wtedy 20 lat za to w drugiej ciąży pod koniec ciąży przewrócić się z boku na bok to był wyczyn. A wyleżeć pod ktg trzeba było mnie dźwigiem podnosićja rwe kulszowa mialam 10 lat temu w ciazy. I jak napisalas to mi sie przypomnialy nocki. Jak strasznie boli mnie biodro po prawej stronie. Wiec lacze sie w bolu.
asiasiasia
ja juz mam spore hehe wiec wystarczy heheCycuchy to mnie teeeż bolą i w sumie ucieszyłabym się jakby mi jeszcze ciut urosły
nie zdradziłam szczegółów - to zalando loungeNa wszelki wypadek wrzucę, gdyby któraś chciała skorzystać. Ja się zastanawiam nad legginsami „skórzanymi”.
Kreatywnynick
Przeglądnęłam, spoko rzeczy ale na razie się wstrzymam i te jedne spodnie mi wystarczą, ale naprawdę promka fajnaNa wszelki wypadek wrzucę, gdyby któraś chciała skorzystać. Ja się zastanawiam nad legginsami „skórzanymi”.
reklama
ja zrezygnowałam z ciuchów ciążowych, ale za to kupiłam sobie z innej kampanii portfel, jak tylko mąż do mnie zadzwoni to poinformuje go, ze powinien oddać mi za niego pieniądzePrzeglądnęłam, spoko rzeczy ale na razie się wstrzymam i te jedne spodnie mi wystarczą, ale naprawdę promka fajna
Podziel się: