reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2023

A mnie zaczęło fest bolec biodro, tak ze nie mogę pozycji znaleźć, bo boli mnie w każdej możliwej🙄 ja ogólnie mam mega problemy z kręgosłupem i na pewno wszystkie takie kostno-stawowe bóle będę czuć wcześniej niż przeciętna ciężarna, ale nawet dla mnie 7+1 to delikatnie za wcześnie na ból bioder🤦‍♀️ chyba muszę się do mojej masażystki wybrać. Jestem najbardziej chora osoba w ciąży🙄🥲

reklama
A mnie zaczęło fest bolec biodro, tak ze nie mogę pozycji znaleźć, bo boli mnie w każdej możliwej🙄 ja ogólnie mam mega problemy z kręgosłupem i na pewno wszystkie takie kostno-stawowe bóle będę czuć wcześniej niż przeciętna ciężarna, ale nawet dla mnie 7+1 to delikatnie za wcześnie na ból bioder🤦‍♀️ chyba muszę się do mojej masażystki wybrać. Jestem najbardziej chora osoba w ciąży🙄🥲

Bardzo Ci współczuję tego bólu, ale rozbawiło mnie, że jesteś najbardziej chorą osobą w ciąży 😀to rwa kulszowa?

ja rwe kulszowa mialam 10 lat temu w ciazy. I jak napisalas to mi sie przypomnialy nocki. Jak strasznie boli mnie biodro po prawej stronie. Wiec lacze sie w bolu.

Bardzo Ci współczuję tego bólu, ale rozbawiło mnie, że jesteś najbardziej chorą osobą w ciąży 😀to rwa kulszowa?
dokładnie, obstawiam rwę, dawno nie miałam, raczej dokuczała mi górna część tułowia i już zapomniałam jak to boli😭
ja rwe kulszowa mialam 10 lat temu w ciazy. I jak napisalas to mi sie przypomnialy nocki. Jak strasznie boli mnie biodro po prawej stronie. Wiec lacze sie w bolu.
ja w pierwszej ciąży jeszcze nie miałam problemów z kręgosłupem, jak ta beztroska sarenka sobie biegałam całą ciążę🤪 No ale miałam wtedy 20 lat🫣😅 za to w drugiej ciąży pod koniec ciąży przewrócić się z boku na bok to był wyczyn. A wyleżeć pod ktg🙄🙄🙄🙄 trzeba było mnie dźwigiem podnosić

Na wszelki wypadek wrzucę, gdyby któraś chciała skorzystać. Ja się zastanawiam nad legginsami „skórzanymi”.

Załączniki

• IMG_0873.jpeg
    IMG_0873.jpeg
    53,9 KB · Wyświetleń: 60
reklama
Do góry