reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2023

Ej dziewczyny jednak dzisiaj te moje piersi są zdecydowanie bardziej jak przed ciąża. Czy u was one ciagle was bolą? Czy jak to wygląda? Nie ukrywam, ze trochę się zestresowałam.
Ja mam właśnie tak, że raz bolą bardziej a teraz z kolei mniej.. też się zastanawiam momentami, czy to tak powinno być..czy mi nie zanikają objawy, bo raz tak miałam w wyniku poronienia (o którym nawet nie wiedziałam) 😮‍💨 ale to tak całkowicie wszystko wtedy zniknęło.

reklama
Właśnie moja gin mi powiedziała,że mam wadę,ale nie drazylam później tematu jak mam być szczera 😂mój problem polega na tym,że podobno nie dosikuje do końca i bakterie mają ze mną raj 😉
No to pewnie coś w stylu jak u mojej córki. Nie mówili Ci o żadnym zabiegu?

@RoseGold tez idę 13.12 o której masz wizytę? Ja czekam co mi zleci lekarz do badania. Pewnie wszystko mi powie we wtorek. 😁
właśnie uświadomiłaś mi, ze nie pamiętam, na którą godzinę mam wizytę🤣 przed 14:00 jakoś🫣

Hejka dziewczyny, jak się dziś czujecie? Ja nadal dobrze 😃
u mnie bez zmian, może mam trochę mniejszy apetyt. Mam momenty, że łapią mnie mdłości, mam jeszcze bardziej wyczulony węch niż zwykle, ale nie wiem, czy to od ciąży, czy od przeziębienia🤷‍♀️

Ej dziewczyny jednak dzisiaj te moje piersi są zdecydowanie bardziej jak przed ciąża. Czy u was one ciagle was bolą? Czy jak to wygląda? Nie ukrywam, ze trochę się zestresowałam.
ja zauważyłam, że moje piersi robią sobie wolne raz na 48h i wtedy przestają bolec tak na godzinkę. Plus oczywiście wtedy jak plamię, to tez mam wrażenie, ze przestają boleć, tylko pytanie na ile naprawdę przestają, a na ile sobie wmawiam

No to pewnie coś w stylu jak u mojej córki. Nie mówili Ci o żadnym zabiegu?

właśnie uświadomiłaś mi, ze nie pamiętam, na którą godzinę mam wizytę🤣 przed 14:00 jakoś🫣

u mnie bez zmian, może mam trochę mniejszy apetyt. Mam momenty, że łapią mnie mdłości, mam jeszcze bardziej wyczulony węch niż zwykle, ale nie wiem, czy to od ciąży, czy od przeziębienia🤷‍♀️

ja zauważyłam, że moje piersi robią sobie wolne raz na 48h i wtedy przestają bolec tak na godzinkę. Plus oczywiście wtedy jak plamię, to tez mam wrażenie, ze przestają boleć, tylko pytanie na ile naprawdę przestają, a na ile sobie wmawiam
No właśnie nie,bo to obczaila moja ginekolog,(nie byłam u urologa)poniewaz cały czas masakryczne wyniki moczu miałam..brałam 3 razy w ciąży antybiotyk,i nic to nie dało..w koncu stwierdziła,że 4 antybiotyku mi nie da.. i tak za każdym razem po USG młodego robiła mi USG nerek..no i na to wszystko był covid i tak to zostawiłam🤔🤷

U mnie jeśli chodzi o piersi to są na pewno większe. Tyle że ja jeszcze karmie piersią, ale nie czuje dyskomfortu czy bólu. Bardziej dokucza mi brzuch czuje ze jest bardziej napiety ale no dźwigam młodego, a w pierwszej ciazy też miałam z tym problem i brałam duże ilości magnezu

No właśnie nie,bo to obczaila moja ginekolog,(nie byłam u urologa)poniewaz cały czas masakryczne wyniki moczu miałam..brałam 3 razy w ciąży antybiotyk,i nic to nie dało..w koncu stwierdziła,że 4 antybiotyku mi nie da.. i tak za każdym razem po USG młodego robiła mi USG nerek..no i na to wszystko był covid i tak to zostawiłam🤔🤷
o uroflowmetrii tez nic nie mówiła? Zagadaj z nią o tym. U mojej córki po tragicznych wynikach uroflowmetrii podjęto decyzję i natychmiastowo wykonano jej zabieg kalibracji i dylatacji cewki, powtórzono go 3 razy i ogólnie teraz jej rewelacja, dużo rzadziej ma zakażenia, leukocyty nie wykraczają zazwyczaj poza wynik 10, a wcześniej potrafiła mieć po 500🫣

o uroflowmetrii tez nic nie mówiła? Zagadaj z nią o tym. U mojej córki po tragicznych wynikach uroflowmetrii podjęto decyzję i natychmiastowo wykonano jej zabieg kalibracji i dylatacji cewki, powtórzono go 3 razy i ogólnie teraz jej rewelacja, dużo rzadziej ma zakażenia, leukocyty nie wykraczają zazwyczaj poza wynik 10, a wcześniej potrafiła mieć po 500🫣
O matko...nigdy o tym nie słyszałam..aż poczytam..zresztą zapytam się jak pójdę na wizytę

reklama
Do góry