reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2023

Hej dziewczyny . Ja dzisiaj czuje się jak na totalnym kacu,tylko,że nie było imprezy 😂 Tak mnie rwały nogi i kręgosłup,że aż mi się chciało płakać...ech zasnęłam o 1 a wstalam o 5 . Przez tą nockę i wczorajsze mdłości cukry mi szaleją ,coraz bardziej wydaje mi się,że mnie insulina nie ominie,ale co już będzie,nie mam sił się zastanawiać. Ja cały dzień prawie pod kocykiem,bo mi mega zimno z tego nie wsypania,ale pogoda była piękna więc zaliczylam też spacer 😃

reklama
Dziewczyny biorę luteline pod język znowu mam lekkie brązowe plamienie na wkładce nie wiele i lekki ból brzucha lekarz mówił ze jeśli jest takie plamienie jest okej myślicie żeby jechać do szpitala ?

Hej Dziewczyny, nadrobiłam Wasz wątek i teraz chciałabym się przywitać 🙂
Jestem już mamusia kochanej 2,5 latki. Teraz staraliśmy się o drugie dziecko i w niedziele 10dpo zobaczyłam pierwszy pozytywny test. Dzisiaj jestem dzień po terminie spodziewanej miesiączki. Dzisiejsza beta 309. Progesteron jeszcze w laboratorium 🥴 myśle, ze na pierwsza wizytę umówię się jakoś między świetami, a nowym rokiem (to będzie 6t).

Załączniki

• CE92C8F9-F962-45F4-8852-AE7005E2817D.jpeg
    CE92C8F9-F962-45F4-8852-AE7005E2817D.jpeg
    808,3 KB · Wyświetleń: 80
Jestem już mamusia kochanej 2,5 latki. Teraz staraliśmy się o drugie dziecko i w niedziele 10dpo zobaczyłam pierwszy pozytywny test. Dzisiaj jestem dzień po terminie spodziewanej miesiączki. Dzisiejsza beta 309. Progesteron jeszcze w laboratorium 🥴 myśle, ze na pierwsza wizytę umówię się jakoś między świetami, a nowym rokiem (to będzie 6t).

Jaki ciemniutki test już masz. Gratulację! Zapraszamy 😀

Dziewczyny biorę luteline pod język znowu mam lekkie brązowe plamienie na wkładce nie wiele i lekki ból brzucha lekarz mówił ze jeśli jest takie plamienie jest okej myślicie żeby jechać do szpitala ?

Hmm a masz możliwość skontaktować się z Twoim lekarzem albo umówić jakąś wizytę, żeby ewentualnie podejrzał co się dzieje i zwiększył dawkę leku albo dał też Dupka? Jeśli nie i bardzo się tym niepokoisz to jedź na izbę przyjęć. Aczkolwiek pewnie będziesz długo czekała. Plamienie teoretycznie jest mniej groźne niż krwawieniem, więc jeśli będzie dużo osób w potrzebie to po wstępnym wywiadzie mogą Cię zostawić na koniec.

Hej :) gratulacje! :)

A kiedy masz następną wizytę? Masz może opcję przyspieszenia jej? Ale jeśli się niepokoisz i Cię boli, to zawsze możesz podjechać do szpitala na wszelki wypadek.

reklama
Do góry