reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2023

U mnie analogicznie jak we wtorek. Na wizycie krwawienia już prawie nie było. Na usg jest malutki zarodek z już zdecydowanie bijącym serduszkiem. No i ciąża młodsza niż z terminu OM. Informację uzyskałam taką, że plamienia po prostu się czasem zdążają🤷‍♀️ cieszę się, ze na ten moment wszystko jest Ok, ale tak naprawdę cieszyć się to ja chyba nie umiem, co najwyżej mogę zobojętnieć🙄

reklama
i jak u Ciebie? Ból przeszedł?
Niby nie boli jak wcześniej,ale mam tkliwy brzuch i kręgosłup mnie dalej boli ,jak dotkne tam gdzie miałam kłucie to mam...wzdeta jestem,że masakra. Pojadę na tą wizytę bo jak się w nocy zacznie coś dziać ,jestem sama,samochód w naprawie i nawet nikogo nie dobudze,żeby gdzieś jechać

Niby nie boli jak wcześniej,ale mam tkliwy brzuch i kręgosłup mnie dalej boli ,jak dotkne tam gdzie miałam kłucie to mam...wzdeta jestem,że masakra. Pojadę na tą wizytę bo jak się w nocy zacznie coś dziać ,jestem sama,samochód w naprawie i nawet nikogo nie dobudze,żeby gdzieś jechać
jedź, sama po sobie wiem, że to uspokaja

Pierwsze miesiące są najgorsze..w ciąży z synem w 12 TC lekarka mi powiedziała,odsapnij trochę najgorsze za Tobą i tak było... Żyłam byle do 20tc,później byle do 30,później byle do 35..i tak byle,byle..Ja się kosmicznie denerwuje,bo jak pisałam brzuch boli, spać nie mogę pewnie z nerwów..jest mi cały czas zimno.. i na pocieszenie reszty z Was,założę się,że jestem najstarsza 🤷😃38lat na karku!takze dinozaur pozdrawia

A dziewczyny którym się nie udało,tule mocno ♥️wiem jak to boli,przechodziłam to dwa razy.. i chyba im wcześniej,tym boli mniej..ale i tak boli jak cholera..

Ja dzisiaj zjadłam tylko bułkę..jest mi niedobrze..w pracy głowa mi leci o 12 myślałam że zasnę..teraz przyszłam do domu,syn to wulkan energii..byle do wieczora ..ale wtedy odechciewa mi się spać🤷

Pierwsze miesiące są najgorsze..w ciąży z synem w 12 TC lekarka mi powiedziała,odsapnij trochę najgorsze za Tobą i tak było... Żyłam byle do 20tc,później byle do 30,później byle do 35..i tak byle,byle..Ja się kosmicznie denerwuje,bo jak pisałam brzuch boli, spać nie mogę pewnie z nerwów..jest mi cały czas zimno.. i na pocieszenie reszty z Was,założę się,że jestem najstarsza 🤷😃38lat na karku!takze dinozaur pozdrawia
hahaha, przegrałaś, ja - 41 :p

reklama
Do góry