U mnie analogicznie jak we wtorek. Na wizycie krwawienia już prawie nie było. Na usg jest malutki zarodek z już zdecydowanie bijącym serduszkiem. No i ciąża młodsza niż z terminu OM. Informację uzyskałam taką, że plamienia po prostu się czasem zdążają cieszę się, ze na ten moment wszystko jest Ok, ale tak naprawdę cieszyć się to ja chyba nie umiem, co najwyżej mogę zobojętnieć
reklama
Nath096
Fanka BB :)
Niby nie boli jak wcześniej,ale mam tkliwy brzuch i kręgosłup mnie dalej boli ,jak dotkne tam gdzie miałam kłucie to mam...wzdeta jestem,że masakra. Pojadę na tą wizytę bo jak się w nocy zacznie coś dziać ,jestem sama,samochód w naprawie i nawet nikogo nie dobudze,żeby gdzieś jechaći jak u Ciebie? Ból przeszedł?
jedź, sama po sobie wiem, że to uspokajaNiby nie boli jak wcześniej,ale mam tkliwy brzuch i kręgosłup mnie dalej boli ,jak dotkne tam gdzie miałam kłucie to mam...wzdeta jestem,że masakra. Pojadę na tą wizytę bo jak się w nocy zacznie coś dziać ,jestem sama,samochód w naprawie i nawet nikogo nie dobudze,żeby gdzieś jechać
Nath096
zamartwie się jak nie pojadę i wyszukamy w Googlach co najgorsze. Kiepsko się w ogóle czuje bo nie śpię od 5 i zjadłam może pół jabłka i parę łuków kefiru,ale nie mogę nawet myśleć o żadnym jedzeniujedź, sama po sobie wiem, że to uspokaja
EMilkaaa84
Pierwsze miesiące są najgorsze..w ciąży z synem w 12 TC lekarka mi powiedziała,odsapnij trochę najgorsze za Tobą i tak było... Żyłam byle do 20tc,później byle do 30,później byle do 35..i tak byle,byle..Ja się kosmicznie denerwuje,bo jak pisałam brzuch boli, spać nie mogę pewnie z nerwów..jest mi cały czas zimno.. i na pocieszenie reszty z Was,założę się,że jestem najstarsza 38lat na karku!takze dinozaur pozdrawia
EMilkaaa84
A dziewczyny którym się nie udało,tule mocno wiem jak to boli,przechodziłam to dwa razy.. i chyba im wcześniej,tym boli mniej..ale i tak boli jak cholera..
EMilkaaa84
Ja dzisiaj zjadłam tylko bułkę..jest mi niedobrze..w pracy głowa mi leci o 12 myślałam że zasnę..teraz przyszłam do domu,syn to wulkan energii..byle do wieczora ..ale wtedy odechciewa mi się spać
hahaha, przegrałaś, ja - 41Pierwsze miesiące są najgorsze..w ciąży z synem w 12 TC lekarka mi powiedziała,odsapnij trochę najgorsze za Tobą i tak było... Żyłam byle do 20tc,później byle do 30,później byle do 35..i tak byle,byle..Ja się kosmicznie denerwuje,bo jak pisałam brzuch boli, spać nie mogę pewnie z nerwów..jest mi cały czas zimno.. i na pocieszenie reszty z Was,założę się,że jestem najstarsza 38lat na karku!takze dinozaur pozdrawia
reklama
Helilo
Puchar należy się mnie! 43hahaha, przegrałaś, ja - 41
Podziel się: