Ok nie jesteś najstarszaPierwsze miesiące są najgorsze..w ciąży z synem w 12 TC lekarka mi powiedziała,odsapnij trochę najgorsze za Tobą i tak było... Żyłam byle do 20tc,później byle do 30,później byle do 35..i tak byle,byle..Ja się kosmicznie denerwuje,bo jak pisałam brzuch boli, spać nie mogę pewnie z nerwów..jest mi cały czas zimno.. i na pocieszenie reszty z Was,założę się,że jestem najstarsza 38lat na karku!takze dinozaur pozdrawia
reklama
EMilkaaa84
Fanka BB :)
Różnie się życie układa..ja staram się o dziecko od 31 roku życia(wtedy poznałam swojego męża),nie każdemu dane spotkać tego najwazniejszego koło 20 i co począć,skoro szczyt mojej płodności przypadł po 35 roku życia?
Nath096
Ja po wizycie . Pani doktor powiedziała,że jest ok . Boli mnie bo wszystko się zmienia....ale tak mnie boli dziewczyny,że fiu fiu. Dostałam duphaston. Jest już zarodek Mam iść za tydzień na wizytę tak jak było ustalone i powinno być serduszko. Teraz spróbuję zjeść coś ,bo aż mnie już głowa boli z głodu,ale nie bardzo organizm chce współpracować . Najważniejsze,że się uspokoilam
Malwina89
Trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze, najgorsze jest to czekanie w niepewności.Mi się plamienie rozkręca. Jest go więcej. Mój lekarz do mnie dzwonił i każe mi czekać do poniedziałku, wtedy będzie decydujące usg... trudne to wszystko.
Bardzo mi przykroTak byłam u lekarza, u mnie niestety wszystko się już skończyło... Dostałam plamienia przed wizytą, gin potwierdziła że rozpoczęło się poronienie samoistne. Jeżeli chcemy możemy za 2miesiące rozpocząć nowe starania. W pon muszę sprawdzić jeszcxe betę czy spadła do 0.
Bardzo Ci współczuję kolejnych stresów, dobrze, że na razie mimo wszystko jest ok.U mnie analogicznie jak we wtorek. Na wizycie krwawienia już prawie nie było. Na usg jest malutki zarodek z już zdecydowanie bijącym serduszkiem. No i ciąża młodsza niż z terminu OM. Informację uzyskałam taką, że plamienia po prostu się czasem zdążają cieszę się, ze na ten moment wszystko jest Ok, ale tak naprawdę cieszyć się to ja chyba nie umiem, co najwyżej mogę zobojętnieć
olak96
Witamy i wspieramy mocnoCześć dziewczyny nieśmiało się przywitam
Jestem po hsg w tym cyklu . 3 dni temu test pozytywny , wczoraj rano beta 19,10 i próg 9,30 .
Jutro powtarzam bete i proga
Termin z ostatniej @ 16.08.2023
reklama
Emka24@
witamyCześć dziewczyny nieśmiało się przywitam
Jestem po hsg w tym cyklu . 3 dni temu test pozytywny , wczoraj rano beta 19,10 i próg 9,30 .
Jutro powtarzam bete i proga
Termin z ostatniej @ 16.08.2023
Podziel się: