reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2023

Pierwsze miesiące są najgorsze..w ciąży z synem w 12 TC lekarka mi powiedziała,odsapnij trochę najgorsze za Tobą i tak było... Żyłam byle do 20tc,później byle do 30,później byle do 35..i tak byle,byle..Ja się kosmicznie denerwuje,bo jak pisałam brzuch boli, spać nie mogę pewnie z nerwów..jest mi cały czas zimno.. i na pocieszenie reszty z Was,założę się,że jestem najstarsza 🤷😃38lat na karku!takze dinozaur pozdrawia
Ok nie jesteś najstarsza😁

reklama
Różnie się życie układa..ja staram się o dziecko od 31 roku życia(wtedy poznałam swojego męża),nie każdemu dane spotkać tego najwazniejszego koło 20 😉 i co począć,skoro szczyt mojej płodności przypadł po 35 roku życia?😉

Ja po wizycie . Pani doktor powiedziała,że jest ok . Boli mnie bo wszystko się zmienia....ale tak mnie boli dziewczyny,że fiu fiu. Dostałam duphaston. Jest już zarodek ❤️ Mam iść za tydzień na wizytę tak jak było ustalone i powinno być serduszko. Teraz spróbuję zjeść coś ,bo aż mnie już głowa boli z głodu,ale nie bardzo organizm chce współpracować . Najważniejsze,że się uspokoilam ❤️

Mi się plamienie rozkręca. Jest go więcej. Mój lekarz do mnie dzwonił i każe mi czekać do poniedziałku, wtedy będzie decydujące usg... trudne to wszystko.
Trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze, najgorsze jest to czekanie w niepewności.
Tak byłam u lekarza, u mnie niestety wszystko się już skończyło... Dostałam plamienia przed wizytą, gin potwierdziła że rozpoczęło się poronienie samoistne. Jeżeli chcemy możemy za 2miesiące rozpocząć nowe starania. W pon muszę sprawdzić jeszcxe betę czy spadła do 0.
Bardzo mi przykro :(
U mnie analogicznie jak we wtorek. Na wizycie krwawienia już prawie nie było. Na usg jest malutki zarodek z już zdecydowanie bijącym serduszkiem. No i ciąża młodsza niż z terminu OM. Informację uzyskałam taką, że plamienia po prostu się czasem zdążają🤷‍♀️ cieszę się, ze na ten moment wszystko jest Ok, ale tak naprawdę cieszyć się to ja chyba nie umiem, co najwyżej mogę zobojętnieć🙄
Bardzo Ci współczuję kolejnych stresów, dobrze, że na razie mimo wszystko jest ok.

reklama
Do góry