reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2023

reklama
To tak jak u mnie, jesteśmy obstawione lekami i musimy czekać. Nic więcej nie możemy zrobić. Chciałabym chociaż zobaczyć pracujące serduszko. :)
Ja mam teraz dupka 3x1
dokładnie, jedyne co nam pozostaje to grzecznie czekać na rozwój wydarzeń. A ja tak nie umiem🙈 szczególnie, ze to dla mnie nowość, bo w poprzednich ciążach zupełnie nie miałam plamień🤷‍♀️

dokładnie, jedyne co nam pozostaje to grzecznie czekać na rozwój wydarzeń. A ja tak nie umiem🙈 szczególnie, ze to dla mnie nowość, bo w poprzednich ciążach zupełnie nie miałam plamień🤷‍♀️
Ja biorę tą Luteinę pod język to już nie mam plamień tylko i wyłącznie przy badaniu usg jest takie plamienie ale też strasznie się denerwuje serduszko już bije ale ja i tak jestem cały czas w strachu Następna wizyta 19.12ale to chyba tak będzie że od wizyty do wizyty stres wy chyba też taki stres?😟

reklama
Do góry