Ja dziś mam wizytę u gin wiem, że to jeszcze za wcześnie, bo to dopiero mniej więcej 3+6, ale wcześniej dostałam utrogestan i właśnie mi się kończy, więc przy okazji może dowiem się czegoś ciekawego
Powodzenia na wizycie!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja dziś mam wizytę u gin wiem, że to jeszcze za wcześnie, bo to dopiero mniej więcej 3+6, ale wcześniej dostałam utrogestan i właśnie mi się kończy, więc przy okazji może dowiem się czegoś ciekawego
od praktycznie samego początku biorę duphaston 3x2A lekarz dał Ci Duphaston?
jakoś mam długie zęby do inhalacji, nie wiem, czemuA próbowałaś inhalacji? Powinno pomóc
od praktycznie samego początku biorę duphaston 3x2
dokładnie, jedyne co nam pozostaje to grzecznie czekać na rozwój wydarzeń. A ja tak nie umiem szczególnie, ze to dla mnie nowość, bo w poprzednich ciążach zupełnie nie miałam plamieńTo tak jak u mnie, jesteśmy obstawione lekami i musimy czekać. Nic więcej nie możemy zrobić. Chciałabym chociaż zobaczyć pracujące serduszko.
Ja mam teraz dupka 3x1
Ja biorę tą Luteinę pod język to już nie mam plamień tylko i wyłącznie przy badaniu usg jest takie plamienie ale też strasznie się denerwuje serduszko już bije ale ja i tak jestem cały czas w strachu Następna wizyta 19.12ale to chyba tak będzie że od wizyty do wizyty stres wy chyba też taki stres?dokładnie, jedyne co nam pozostaje to grzecznie czekać na rozwój wydarzeń. A ja tak nie umiem szczególnie, ze to dla mnie nowość, bo w poprzednich ciążach zupełnie nie miałam plamień
pięknieDziewczyny..w poniedziałek beta 520 a dzisiaj 1100
piękny przyrost! ale chyba już na tym etapie nie ma sensu powtarzać bety? Żeby nie było, że Ci zwolni przyrost i zawału dostaniesz czy cośMam wyniki! W poniedziałek 2718 dzisiaj 5643! plus progesteron znowu wzrósł i jest 25,4