reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2015

Evelinkua pisala w nocy do mnie ze sie saczy ale nie wiedza skad. Mieli robic usg. Pisala ze jest bardzo zdenerwowana.. bylo to po polnocy. Ja juz spalam.

Love mialas chiciaz ktg ?

Pisalam przed chwila sle usunelo posta ehh..

Cinamona ciesze sie ze lepsza nocka.

Niki ja tak nie mkalam nigdy.

Werci nie dziwie sie ze spanikowalas.. mi Viki kiedys w sklepie odszedl i sie schowal..mialam najgorsze mysli...

Lilija jabtez nie moge czytac jak Love sie meczy.. powinni zostawic ja w szpitalu i dac do wanny.. dac moze morfine by faktycznie pospala troche i sie rozluznila to i szyjka by poszla..bo ona pewnie cala spieta a wtedy rozwarcie ciezko tez moze isc.. wogle zovaczyc jak maly ulozony w kanal.. bo jak zle (jak u mnie) to skurcze beda a rozwarcie nie pojdzie.. no zalamka z tym uk!
Ale mi sie wydaje ze my polki nie pokazujemy tak bolu .. bo szkotka to odrazu paracetamol i inne leki.. i nie dadza sie do domu wrzucić zapewne.

reklama
Amawell z karmieniem dacie rade. Pozytywne myslenie duzo zdziala ;) jak bedziecie w donku to lez z maluszkiem caly czas na golaska niech ssie ile chce. 2-3 dni i bedzie morze mleka!
Tylko niech Ci jedzobko ktos podaje i piciu ;)

Love biedactwo :( Jedź do szpitala i tam zostań bo ile można w takich bólach wytrzymywać :(

U nas ciężka noc, spania prawie wcale nie było... sama nie wiem dlaczego... wydawało się że brzuchol boli ale nie były to silne bóle. Dzisiaj za to jestem jak wypluta a tu znowu taki upał zapowiadają.
Jedziemy dzisiaj zamawiać do ikei mebelki do Miłosza pokoju, żeby jak przyjedzie to miał wszystko już gotowe. Dodatkowo wybieranie grzejnika do łazienki bo remont pełną parą. Przerasta mnie ten remont łazienki, nie w głowie mi teraz to :(
Tylko odliczam dni do 28-ego a po wyjściu ze szpitala idziemy do mamy bo tu jeszcze pewnie fachowcy od remontu będą walczyć a potem trzeba będzie jeszcze posprzątać :( Nie wiem jak mogliśmy się wpakować w taki kanał z tym remontem. Wiedzieliśmy że na ostatnią chwilę ale nie sądziliśmy że aż tak tragicznie będzie.

Która dzisiaj rodzi? bo obniżacie statystyki... wypadałoby żeby któraś urodziła bo zaczynamy tylko narzekać zamiast zająć się tą przyjemną stroną

Cinamona mój jeszcze na noc w czasie ospy miał clemastinum i naprawdę z tym nadmanganianem nie było żadnej traumy i drapania.

Love :(((
Oni tu nie maja serca normalnie. Nie znoszę ich za to olewactso. Nie znoszę serdecznie.
Lez w wannie jak najdłużej, coby chociaż odrobine było ci lżej kochana.
Jak częste masz skurcze?
[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️

Dziewczyny, wybaczcie ze nie pisze, ale jestem z mama cały czas i tylko sprawdzam co ubwas, ale nie mam czasu pisać.

Ściskam mocnoZ
Jakieś newsy od evelinua?

Love slucham ? Masakra jakas !
To lez w wodzie bo sie rozluzniasz bardziej i szyjka sie rozmiekcza..szybciej wszystko w wodzie pojdzie. Jak w wodzie beda nieznosne to odrazu szpital i nie daj sie juz wygonic. Ty masz prawo byc pod opieka a teraz juz nie ma opcji by sie zastopowaly skurcze. Jak czesto je masz i ile trwaja ? Zapisuje to sobie. Bo jak debile nawet nie zrobili ktg to co oni cie do domu sla.. kuzwa mac..az mam nerwa od rana.

Tu trzeba jak szkotki na wejsci drzec ryja ze boli !

Anney rozumiemy masz tylko dwa dni z mama. Nacieszcie sie soba. Bede dawala Ci znac na telefon jakby co ;) dziewczyny wiedza ze jestes z nimi serduchem ;)

Wiesz jak to jest, przychodzi lekarka odrazu emocje skurcze się nagle słabsze zrobiły.. I z góry oceniają.. A jak już się zbierałam do wyjścia to znowu mega mocne.. No i to rozwarcie nijakie :(

Z tego co mi wpisała to jak będę 3 skurcze na 10 minut to mam dzwonić do nich..

I tak musze teraz czekać ze dwie godzinki za nim będę miała transport znowu, także musze w tej wannie jakoś przytrzymać

reklama
Evelinka - kciuki za Trojaczki!!!!
Love - chyba lepiej jechać na to wywołanie i przestać się męczyć. Niewyobrażalne jest to co przechodzisz... i to przecież ile już trwa! i jeszcze leki nie pomagają.
Amawell - w domu odżyjesz!:)
Pupui - aaa bo wczoraj gorszy dzień chyba był... oby dziś było lepiej... ;)

Miłego i spokojnego dnia! o ile się da.... ;)

Do góry