reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2015

reklama
serduszko nie bilo. lezal tam taki malutki. z dlugosci ciala wskazuje na 10 tc. mam tabletki i za 10 dni skan, by zobaczyc czy wszystko sie oczyscilo. 3majcie sie.

reklama
Lenka ja zamówiłam walentynkowy BrzusioBox i jestem zadowolona:) Mógłby kosztować 50 zł jak inne boxy ale tez jest ok. W tym miesiącu była książka jak uspokoić dziecko, olej z kokosow zimnotloczony, mydelko naturalne miodowo-mleczne z platakmi owsianymi, herbatka laktacyjna, podkladka drewniana pod kubek w kształcie serca.

Dziękuję bardzo za informację, zawartość faktycznie wydaje się fajna tylko trochę drogo.
Zamówię bonbonaby i dam znać, tam chyba koszt to 55 zł. Wyczytałam, że też jest magazyn jakiś w środku, no zobaczymy, zaryzykuję:)
p.s. ta podkładka pod kubek to taki prezent walentynkowy już masz:)

Do góry