reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2015

Oh pupui te twoje nocki..
Ja tak 10-11 musze sie położyć bo mi powieki "uciekają".. I wlasnie moja pora nadchodzi :)

Dzisiaj farbowałam trochę włosy :) znaczy znajomy fryzjer był u nas na grillowaniu i mowię mu ze cos musze zrobić wiec przywiózł sprzęta i po dwóch godzinkach miałam juz nowa fryzurę :) podcięłam tylko koncówki ale mi odświeżył kolor i dał lekkie jaśniejsze koncówki jak on to mówi "niechlujne ombre " .. I wyszło nawet fajnie bo miałam juz niesamowite odrosty i ogólnie była kicha a juz widzę ze odżyły w oczach włosy :)

I wczoraj wieczorem dłużej leżałam bo i jakis film ciekawy był i pierwszy raz czułam małego bardziej intensywnie tzn kopał i kopał.. Wiadomo ze to strasznie delikatne jest a wydawało mi sie jak opisujecie ze to inaczej czuć nie wiem.. I sie ucieszyłam ze cos sie takiego Hm innego podziało :) dzis znowu spokoj przynajmniej narazie wiec tym bardziej sie ciesze ze wczoraj cos ruszyło :)

reklama
Pupui, przykro slyszec o babci.
A remont ma jakiesz szanse na koniec? U nas w polowie maja sie zacznie, musimy sie wyprowadzic na mc, to bedzie zabawa :-(

Bunia, w tych moich do karmienia miski sa elastyczne. Wiec niby sie dopasowuja. Ale i tak ten, co kupilam przed byl potem na mnie za duzy. Wiec moze przymierz sobie teraz a potem zaleznie od tego jak sie zmienisz mozesz zamowic przez neta... W pierwsze dni i tak mi polozne zawsze radzily jak najwiecej dostepu powietrza, wiec prawie nie nosilam

Mi aie piersi powiwkszaja mocno w trakcie nawalu ale jak sie laktacja stabilizuje to juz jest spoko.

Lunera dzis duuzo lepiej ;)

No fajne te staniczki ale kurcze jak będzie za mały:-\ a gdzie w sklepach stacjonarnych mozna znalesc jakiś fajny stanik? Hm czy c&a coś znajdę? Czy przedzej w sklepach typu triumf?

Beata podobno te z hm są takie sobie. Ja w poprzedniej ciąży zamówiłam przez neta. Okazał się trochę za wąski, ale zawsze można wstawić przedłużke. Ale nie wvtym rzecz. Ciężko jedną ręką odpiac miseczkę do karmienia. Mam go jeszcze,bo u Frania moje marzenia co do karmienia spelzly na nuczym. Teraz zainwestuje w coś porządnego.

Kurcze nicki ciężka rzecz ale pieniążki same na przyjdą. ..
kurde a remont to normalnie mnie wykończy.. do 11 maja musimy się wynieść wiec trza się trochę streszczeń. Luneta nie zazdroszczę wyprowadzki.

Powiem wam ze nieraz tak się zastanawiam przez ta prace jakie umieranie jest ciężki i jakie smutne. Jak ludzie się go boją. Teraz na przykład Siostra Veronica, jest świadoma tego i pomimo że chce juz odejść boi się zamknąć oczy... okropne. Ciało powoli się wyłącza. Oj ciężkie. I jakie smutne. i najgorsze bo w większości czas ten spędzają opiekunowie, my trzymamy za rękę i czekamy na ostatni oddech...a rodzina ma to gdzieś.
Czasem na prawdę mnie łapie taka melancholia. Dużo pokory i szacunku do życia Sie nauczyłam. Niby taka brudna praca...

Przepraszam za lamecenie ale tak chciałam się podzielić smutki.
Korzystajcie z chwili życia dziewczyny. Bo starość i długie życie to czasem nic przyjemnego.

PUPUI, bo tak dokladnie jest :(

akuku, dobr e, e migreny ju nei masz.
bunia, poka
z fruzure!

a ja
zis spadlam ze schodow, na szczescie na tylku, 6m w dol..... zatrzymalam sie na moim synku na drugim stopniu od dolu.
:confused2::-(

mala sie rusza, nei krwawie, troche spiety brzuch, ale pewnei od mojego zdenerwowania. troche boli podbrzusze ale nic strasznego. dzwonilam do szpitala i mowili,ze jak bedzie cos sie bolesngo dzialo to prvyjechac, a jak nei to do wyra i polezec. wzac magnez (wzielam od razu)

reklama
Hej Bączki!

Pupui - pracę masz bardzo ciężką.... ja się bardzo boję samotnego umierania.

Anney - uważaj Babo na siebie! kładź się i odpoczywaj!

Do góry